30 bin TL monitör önerisi

Bütçe
30000

Elwians

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba,

Genellikle FPS türü oyunlar oynuyorum ve bu yüzden yeni bir monitör almayı düşünüyorum. Ancak hangi modeli tercih edeceğim konusunda kararsızım.

Benim için öncelikli kriterler:
  • yüksek tazeleme hızı (Hz)
  • düşük tepki süresi (ms)
  • canlı ve kaliteli bir görüntü
Aklımda iki model var ama sizlerin önerilerini de dikkate almak isterim. Fiyat/performans açısından iyi bir monitör öneriniz varsa çok sevinirim.

1.monitör = Samsung Odyssey G6

2.monitör = ZOWIE XL2566X+

Şimdiden teşekkürler!

G6 öğrenci indirimiyle 20bin liraya alınabiliyor. Bu bütçede ASUS’un çok daha iyi WOLED modelleri var.
Nasıl öğrenci indirimiyle alınıyor ve önereceğiniz modeller var mı?

Teşekkür ederim kullandınız mı bilmiyorum ama oledinde bir sorun oluyormu kullanıcı deneyimi açısından eksikleri ve artılarını öğrenmek isterim

Nasıl öğrenci indirimiyle alınıyor ve önereceğiniz modeller var mı?

Teşekkür ederim kullandınız mı bilmiyorum ama OLED'inde bir sorun oluyor mu kullanıcı deneyimi açısından eksikleri ve artılarını öğrenmek isterim

OLED yanığı sorunları eskide kaldı aşırı kalitelidir. Bir de ekran parlaklığı daha düşük bir model var. İsterseniz buna da bakabilirsiniz. https://www.akakce.com/monitor/en-u...k-pivot-360-hz-oyuncu-u-fiyati,753218496.html
Monitörler hakkında en detaylı bilgiye @bluerr Hocam sahip görürse yardımcı olur. 👍

Acdng al. AW2725DF kullanıyorum gayet iyi ama, parlaklık ASUS'tan düşük. OLED monitörlerde hepsi düşük parlaklık sunduğu için yüksek olanı almak en mantıklısı. Kusurları az ama, bazen can sıkabiliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı