30 bin TL oyun için sistem önerisi

DaniBenz

Decapat
Daha fazla  
Çoğunlukla CS2, LoL, TFT vesaire oynuyorum ama arada Dark Souls serisi, Resident Evil, RDR2 gibi oynularda oynuyorum. Aklımdaki fiyat aşağı yukarı 30.000TL fakat biraz üstüne çıkabilirim. Ekipmanlarım var. Masaüstü düşünüyorum. 30.000TL'ye alacağım bilgisayar bu oyunları hangi kalitede çalıştırır bilmiyorum, tavsiye almaya geldim o yüzden.

Son düzenleyen: Moderatör:
30k bütçenin ne kadar üstüne çıkabilirsin hocam?

Ya en fazla 50k ya zorlarım ama o zaman klavye ve kulaklığı bir tık daha kötü almam gerekir. Açıkçası en üst seviye grafiklerde oynama gibi bir takıntım yok oyunları açsın çirkin gözükmesinler yeter. Çoğunlukla CS2 oynuyorum zaten belki 240Hz monitör alırım.

O zaman sistem için bence 35 ile 37k ayırabilirsin hocam o bütçede 7800XT sistemler toplanıyor.

İfadeler: kxy
O zaman sistem için bence 35 ile 37k ayırabilirsin hocam o bütçede 7800XT sistemler toplanıyor.

Pek anlamam ben toplamaktan falan İtopya'da bazı hazır sistemler var oradan alsam olur mu sence?

Hazır sistem şart mı? Hocam? Bayağı zam geldi hazır sistemlere

Vallahi aga sistem toplamaktan hiç anlamıyorum çevremde anlayan biride yok yanlış bir şey yapmamak için hazır alayım dedim. Darboğaz olayı falan var ondan dolayı.

Vallahi aga sistem toplamaktan hiç anlamıyorum çevremde anlayan biride yok yanlış bir şey yapmamak için hazır alayım dedim.

Konuyu keşke dün açsaydınız bugün her şeyin fiyatı aşırı arttı
Bunu bulabildim hazır olarak.

Hazır sistem şart mı? Hocam? Bayağı zam geldi hazır sistemlere

Efe dün konuştuk hatırlıyonmu 4060 alınır mı diye forum açmıştım 22.900'dı keşke alsaydım 25.500 olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…