30 bin TL oyun için sistem önerisi

Pek hatırlayamadım hocam çok kişiye baktığımdan :D bugün her şeye zam geldi maalesef :(

Harbiden hatta senle takıldılar ya o kişi gelmeden yorum yapmam diye bak profile görürsün de neyse tahminimce ne zaman düşer fiyatlar sen bilgili gibisin ya da olduğu yerde kalır mı İtopya'da fırlamış.

Türkiye'de şaşırmak artık en çok kullanılan duygu. Her şey üst üste. Mesela internete yine kısıtlama gelmesi, TurkNet'in hacklenmesi, imamoğlunun diplomasının iptal edilip soruşturmaya alınması, döviz kuru vesaire vesaire ;D

Ülke elden gitti ya hale bak yorumsuz artık şaşırmıyoruz dolar düşünce bunlar düşürmez fırsatçı bizim milletimiz.

Pek sanmıyorum ama umarım düşer :D

Efe kanka sen anlıyorsun bayağı Arc B580 nasıl 4060'dan daha mı iyi.

Son düzenleme:
Ülke elden gitti ya hale bak yorumsuz artık şaşırmıyoruz dolar düşünce bunlar düşürmez fırsatçı bizim milletimiz.

Efe kanka sen anlıyorsun bayağı Arc B580 nasıl 4060'dan daha mı iyi.

B580 daha iyi bir kart ama hala sürücü sorunları devam ediyor diye biliyorum. Ben kısa sürede o sorunun çözüleceğini düşünüyorum çünkü karta çok güncelleme geldiği söyleniyor. 12K gibi biri bütçen varsa ekran kartı için alabileceğin en iyi ekran kartı olur 0 olarak.

B580 daha iyi bir kart ama hala sürücü sorunları devam ediyor diye biliyorum. Ben kısa sürede o sorunun çözüleceğini düşünüyorum çünkü karta çok güncelleme geldiği söyleniyor. 12K gibi biri bütçen varsa ekran kartı için alabileceğin en iyi ekran kartı olur 0 olarak.

Sürücü de zaten kimse NVIDIA'yı geçemez. Fakat 4060tan iyi ekran kartları var, NVIDIA'yı gözünüzde çok büyütmeyin ;D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı