30 bin TL oyun sistem önerisi

Gollum

Hectopat
Arkadaşlar 30k civarına bir sistem istiyorum. Pek anlamıyorum yeni nesil kartlardan 1080'de kaldım ben. 4070 iyi diyorlar o olursa iyi olur. Önerilerinizi bekliyorum, teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam yerinde olsam 4060 ti olanı alırdım ramleri ddr5 ve kaliteli parçalardan oluşuyor

4070 daha iyi fakat sistem ddr4 olduğu için ddr5 ramli bir 4060ti bu farkı kapatır diye biliyorum. Buyrun bu karşılaştırma videosundaki test sistemi ddr5'li eğer 4070 olan ddr4 olsaydı kafa kafaya fps alırlardı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videodaki test sistemi

Ama 1 dakika 4060 ti 8 gblik versiyonmuş bu durumda her türlü 4070 daha iyi ben ona dikkat etmemişim.

2. Teşekkür ederim hocam. Peki şu sistemle bir önceki attığım 4070'li sistem arasında çok büyük fark var mıdır? Hangisini önerirsin?

2. Teşekkür ederim hocam. Peki şu sistemle bir önceki attığım 4070'li sistem arasında çok büyük fark var mıdır? Hangisini önerirsin?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…