Emektar oyun bilgisayarımı rafa kaldırmanın vaktinin geldiği düşüncesindeyim. Aslında RTX 3070'li Ryzen 5 5600X'li bir sistem dizmek veya RTX 3080'li Ryzen7 5700X'li bir sistem arasından gidip gidip geliyorum. İki sisteme bakınca aşağı yukarı 10.000TL'ye yakın fiyat değişimi oluyor ama sanırım gemileri yakıp RTX 3080'den ilerleyeceğim.
Sinerji Bilgisayar'ın dizdiği bir sistem var onda ufak değişiklikler yaptım hoşuma da gitti sadece anakart ve RAM ile ilgili emin olamadım. Sistem bu toplam maliyeti 28.644 TL.
AMD Ryzen 9 5900X On İki Çekirdek 3.70 GHz Kutulu İşlemci arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
İşlemci şu olabilir. 200 TL fark için değer.
Ayrıca o sisteme o Anakart çok düşük kalmış
ULTIMA-TUF3080Ti oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 7 5800X ve ASUS TUF RTX 3080Ti ekran kartı ile güçlendirilerek en üst seviye oyun ve render deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.
www.gaming.gen.tr
Bu da yine oyun hediyeli.
Ben aralarından seçecek olsam kesinlikle Gaming.gen.tr'deki 3080 Ti TUF ekran kartlı sistemi tercih ederdim. İleride aynı RAM'lerden eklersen 32 GB olmuş olur. Eğer almışken şimdi alayım diyecek olursan da İncehesap'taki sistemi öneririm.