Merhaba arkadaşlar, yeni bir laptop almak istiyorum ama bütçem kısıtlı ve kendi çapımda bir araştırma yapıp birkaç seçenek buldum. Aşağıya linkleri bırakıyor olacağım ama RAM ve SSD kısmına takılmayın zaten yükselteceğim. Aralarında fiyat farkları var evet ama daha uygun fiyatlısını alırsam 32 GB RAM'e kadar yükseltirim. Ayrıca yüksek fiyatlısı daha iyi olabilir ama aradaki fiyat farkına değer mi ona karar veremedim. Oyun, yazılım, render ve genel kullanım olacak. Bu fiyat bantlarında kendi önerilerinizi de sunabilirsiniz.
Acer Nitro 5 AN515-46-R8TP (8GB/512SSD) Notebook NH.QGXEY.002 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Acer Nitro 5 AN515-58-50LB Notebook NH.QFLEY.004 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
HP Victus Gaming 15-fa1033nt (7N9V2EA) Notebook detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Acer Nitro 5 AN515-58-588W (8GB/512SSD) Notebook NH.QLZEY.007 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Lenovo LOQ 15IRH8 82XV00G6TX Notebook detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Asus TUF Gaming F15 FX507ZC4-HN205 Notebook detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
www.epey.com
Kronik sorunları olan, ısınma ve yüksek fan sesi olanlar varsa önermeyiniz.
Sistemi ne sen sor ne ben söyleyeyim.
Monitör: MSİ G274 QPF QD
Kulaklık: HyperX Alpha Wireless
Mouse: ASUS ROG GLADIUS III AimPoint
Klavye: Z11
Telefon: S20FE
GamePad: GC30 V2
Bütçeyi arttırmak bağımlılık gibi bir şey arttıkça biraz daha koyup bunu alayım diyorum o yüzden 2 tane seçtim ben onları paylaşıyorum sizce hangisini almalıyım. SSD ve RAM e bakmanızı istemiyorum (zaten yükselteceğim). Buna göre sizce hangisi? AYRICA UZUN ÖMÜRLÜ OLMASI BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ
Acer Nitro 16 AN16-41 Notebook NH.QKBEY.004 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Acer Nitro 16 AN16-51-532R Notebook NH.QJMEY.002 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.