30 bin TL saat önerisi

Astroperator

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, ben 40-42 mm olacak şekilde, 30 bin TL’ye saat arıyorum. Kordonu çelik olmalı ve kasa rengi olarak siyah veya lacivert olabilir; diğer renkleri düşünmüyorum. PRX modeli hoşuma gitmiyor. Venezianico saatleri genel olarak hoşuma gidiyor ama pahalılar; Maurice Lacroix de öyle. Bu tarz saatler önerebilir misiniz?

Beğendiğim saatler:

İki marka da seçimim olmazdı. Yurt dışından alma ya da getirtme imkanınız var mı? Eğer varsa çok daha iyi fiyatlara çok daha iyi saatler alabiliyorsunuz, ülkemizdeki saatler dahil daha ucuza geliyor.

Yurt dışından alma imkanınız yoksa giriş seviye İsviçre markaları dışında(Hamilton gibi), bir seçeneğiniz yok zaten. İkinci elden yine giriş seviye İsviçre yapımı saatler bakabilirsiniz, daha uyguna gelir. Bu bütçeyle de en azından SW-200 tarzı bir mekanizma olmayan bir saat almazdım ben şahsen.

İki marka da seçimim olmazdı. Yurt dışından alma ya da getirtme imkanınız var mı? Eğer varsa çok daha iyi fiyatlara çok daha iyi saatler alabiliyorsunuz, ülkemizdeki saatler dahil daha ucuza geliyor.

Yurt dışından alma imkanınız yoksa giriş seviye İsviçre markaları dışında(hamilton gibi), bir seçeneğiniz yok zaten. İkinci elden yine giriş seviye İsviçre yapımı saatler bakabilirsiniz, daha uyguna gelir. Bu bütçeyle de en azından SW-200 tarzı bir mekanizma olmayan bir saat almazdım ben şahsen.

Peki siz güvenli bir şekilde nereden almamı önerirsiniz? Bir de herbelin nasıl?

Peki siz güvenli bir şekilde nereden almamı önerirsiniz? Bir de herbelin nasıl?
Homage saat üreten, asla tercih etmeyeceğim bir marka. Yurt içinden mi, yurt dışından mı bakıyorsunuz? Yurt içindense zaten resmi distribütörler belli, onun dışında Sahibinden var sadece, zaten farklı bir seçenek yok.

Yurt dışıysa dolu seçenek var, onu diyorsanız belirtin ki ona göre yönlendirebileyim.

Homage saat üreten, asla tercih etmeyeceğim bir marka. Yurt içinden mi, yurt dışından mı bakıyorsunuz? Yurt içindense zaten resmi distribütörler belli, onun dışında sahibinden var sadece, zaten farklı bir seçenek yok.

Yurt dışıysa dolu seçenek var, onu diyorsanız belirtin ki ona göre yönlendirebileyim.

Yurtiçinden alacağım.

Yurtiçinden alacağım.
Pek bir seçeneğiniz yok dediğim gibi, ya resmi distribütörlerden bakarsınız ya da Sahibindenden. Distribütörden alırsanız bu bütçeye zaten sadece Seiko/Citizen gelir, o para da verilmez bence giriş seviye mekaniklere.

Yerinizde olsaydım ikinci el Hamilton, Tissot vb. İsviçre markaları bakardım Sahibinden üzerinden.

Askeri modelini beğeniyorsanız hamiltonun gerçekten efsane. Tissot prx bakabilirsiniz siyah rengi çok şık duruyor kolumda.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı