30 bin TL sistem önerisi

Bu nasıl sizce? Meslek olarak tasarımcıyım, hem oyun hem de Blender için kullanacağım.

Harika bir monitör. Kendimde önerisini o alanda kullanacaklara öneriyorum.
Fiyatına göre görüntü kalitesi sizi asla üzmez.
Daha iyi monitörler var ama fiyat ve stok durumları şu an karışık. Tasarımcılar için Pantone sertifikalı monitör öneriyorum genel olarak.

Hocam bende bu modeli almayı düşünüyorum isteklerime göre baktığımda bana uyan en iyi monitör tüm özellikleri güzel gözüküyor normalde bir alt modelini alacaktım 8K'ya ama oda 10k oldu bende bunu düşünüyorum şu an.

Aylardır monitör bakıyordum bir sürü inceleme videosu ve monitörlerle ilgili video izledim bu monitör beni üzmez diye düşünüyorum zaten özelliklerine detaylarına baktığımda çoğu muhadil monitörlerden iyi.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (1).png
    267 KB · Görüntüleme: 21
Son düzenleme:

Oyun amaçlı kullanacaksan baktığın MSI olabilir. QD modelinin de renk kalitesi epey başarılı.
Bir alt modeli QD'siz hali. Yani renk paleti daha zayıf. Teknik olarak baktığın MSI benim beğendiğim favori monitörlerim arasındadır.
Sadece forumda bazı kullanıcılar beğenmediklerini söylediler ve iade edenler oldu. Bazı şeyler şahsi görüş. Yorum yapamıyorum.

Evet Adobe RGB kapsamı ve renk kalitesi çok iyi, Photoshop kullandığım için beni memnun eder diye düşünüyorum. Aynı zamanda hem hikayeli oyunları hem fps/rekabetçi oyunları oynuyorum ve dizi filmde izliyorum monitör beni her özelliği ile fazla fazla karşılar diye düşünüyorum sizin önerebileceğiniz başka bir model var mı peki @Saint Lucia

Karma kullanıcısın. Karma kullanıcılara monitör bulmak zordur.
Hiç kafa karıştırmadan MSI-QD hayırlı olsun diyelim.
Monitör baktıkça seçim zorlaşır. Zaten her alana hizmet eden kusursuz monitör bulunmuyor.

Evet hocam baka baka bir hal oldum bir düşük modelini alacaktım almadım diye zam geldi artık bunu almak lazım. benim gibi bir karma kullanıcının ihtiyaçlarını karşılar diye düşünüyorum.

Saolun

Sa knk bende hazır sistem kasa var yeni aldım hiç kullanmadım ucuza veririm 1 hafta önce aldım kasayı 25 bine 20 bine veriyorum acil nakit ihtiyacım olduğu için

Kafama takıldığı bir konu var, DDR5 muhabbeti. DDR4 olması bir sorun mu? Bazı tanıdıklarım ddr4 alınmaz artık falan diyor. Bilgim olmadığından bir sorayım dedim Birde Bütçe olarak monitörsüz 32gb ram 1tb ssdli şekilde 43kya çıktım, çok gerekirse 45 i zorlarım.

Kanka 43e ne topladın.

Kanka 43e ne topladın.

43'e PC DDR4 sistem toplama sakın kanka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…