U utku2907 Femtopat Katılım 5 Temmuz 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2024 #1 Merhaba ben 2 haftaya bir PC toplayacağım her şey dahil bütçem dahil 30k aklımda İtopya'dan hazır sistem toplamak var. Aklıma yatsada bir sormak istedim.
Merhaba ben 2 haftaya bir PC toplayacağım her şey dahil bütçem dahil 30k aklımda İtopya'dan hazır sistem toplamak var. Aklıma yatsada bir sormak istedim.
EddardStark1 Centipat Katılım 13 Mayıs 2023 Mesajlar 183 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2024 #2 İtopya'da genelde sistemler daha pahalı oluyor Gaming.Gen.TR'e bakabilirsin diğer alacağın ürünleri de cimri gibi sitelerden bakıp en ucuzunu al.
İtopya'da genelde sistemler daha pahalı oluyor Gaming.Gen.TR'e bakabilirsin diğer alacağın ürünleri de cimri gibi sitelerden bakıp en ucuzunu al.
U utku2907 Femtopat Katılım 5 Temmuz 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2024 #3 EddardStark1 dedi: İtopya'da genelde sistemler daha pahalı oluyor Gaming.Gen.TR'e bakabilirsin diğer alacağın ürünleri de cimri gibi sitelerden bakıp en ucuzunu al. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler böyle yaparım büyük ihtimalle.
EddardStark1 dedi: İtopya'da genelde sistemler daha pahalı oluyor Gaming.Gen.TR'e bakabilirsin diğer alacağın ürünleri de cimri gibi sitelerden bakıp en ucuzunu al. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler böyle yaparım büyük ihtimalle.