30 bin TL sistem önerisi

Ahmet_Arif

Centipat
Daha fazla  
Herkese merhaba. 30 bin TL bütçem var ama 35 bine kadar da çıkabilirim. Bu fiyata yalnızca kasa toplamak istiyorum. Genel oyun amaçlı toplamak istiyorum ve birkaç yıl da götürsün istiyorum. Tavsiye edeceğiniz bir kasa var mı?

Herkese merhaba. 30 bin TL bütçem var ama 35 bine kadar da çıkabilirim. Bu fiyata yalnızca kasa toplamak istiyorum. Genel oyun amaçlı toplamak istiyorum ve birkaç yıl da götürsün istiyorum. Tavsiye edeceğiniz bir kasa var mı?

Sana tavsiyem bütceyi 10k daha çıkarıp RX 7800 XT almak. Ama bekle şu an alma 5 Haziran'da 9060XT çıkacak FSR4 vb. yeni teknolojiler var, arasında çok performans farkı yoksa RX 9060 XT F/P olarak mantıklı olur bende bu şekilde ilerleyeceğim. 5 Haziran'da RX 9060 XT çıkar sonra teslerini yaparlar iki ekran kartının karşılaştırma videolarını falan izlersin bu arada RX 9060 XT RTX5060 Ti'ye rakip bir ekran kartı ve 5060Tİ'den daha iyi olacağı söyleniliyor.

Sana tavsiyem bütceyi 10k daha çıkarıp RX 7800 XT almak. Ama bekle şu an alma 5 Haziran'da 9060XT çıkacak FSR4 vb. yeni teknolojiler var, arasında çok performans farkı yoksa RX 9060 XT F/P olarak mantıklı olur bende bu şekilde ilerleyeceğim. 5 Haziran'da RX 9060 XT çıkar sonra teslerini yaparlar iki ekran kartının karşılaştırma videolarını falan izlersin bu arada RX 9060 XT RTX5060 Ti'ye rakip bir ekran kartı ve 5060 Ti'den daha iyi olacağı söyleniliyor.

Hocam bütçeyi 10k arttırmam ya. Zaten bu bütçeye çıkmak için ekipman ve monitörden kıstım. Eskileri kullanacağım bir süre.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı