Yeni sistem alacağim. O avantajı görmezden geleceğim bütçe uymadığı için mecburen 9060 XT alacağım artık.
Anakart B650M-R alacağım ve DDR5 RAM. Herhangi bir uyum sorunu olmaz değil mi hocam buraya kadar? Çok teşekkür ettim yardımınız için.
Hocam fazla bütçem yok ama fiyat performans bir şey olabilirse. 1000-2000 TL'lik bir bütçe iş görür mü? Çok da dandik olmasın şimdi belki biraz daha zorlayabilirim bütçeyi veya bekletip sonra alabilirim almışken değsin en azından
Çok teşekkürler hocam konunuza göz attım tekrar DDR5 6.000 MHz, CL30–36 RAM önermişsiniz, bunu ikinci el alsam sorun çıkar mı sizce? Sıfır alırsam büyük ihtimalle anca 16 GB alabileceğim.
Şu an RAM hariç sanırım 28.000 TL oldu (PSU dahil)
Marka model olarak tavsiye edeceğiniz RAM var mı acaba?
Çok teşekkürler hocam konunuza göz attım tekrar DDR5 6.000 MHz, CL30–36 RAM önermişsiniz, bunu ikinci el alsam sorun çıkar mı sizce? Sıfır alırsam büyük ihtimalle anca 16 GB alabileceğim.
Aralarında çok fark var mı hocam? 18klık olan 3 fanlı sanırım gözüme daha iyi geldi de üstüne ekleme yapacağım mecbur. Elimdeki fazladan 3000G ve 8 GB RAM'ı satıp ekleme yapacağım. Gönlüm 18k TL olandan yana.
Önce 16 GB alırım sonra ekleme yaparım o halde. RAM için marka model önerir misiniz? Direkt link atabilir misiniz çok fazla seçenek var da kararsız kaldım.
RAM fiyatları cidden uçmuş çok fazla.
Aralarında çok fark var mı hocam? 18klık olan 3 fanlı sanırım gözüme daha iyi geldi de üstüne ekleme yapacağım mecbur. Elimdeki fazladan 3000G ve 8 GB RAM'ı satıp ekleme yapacağım. Gönlüm 18k TL olandan yana