30 bin TL sistem toplama

Bütçe
30

alfaois

Hectopat
Daha fazla  
Değerli arkadaşlar selam, Kasım indirimlerinde stokların az olması ya da aktif olduğum saatlerde indirimlere denk gelemediğimden istediğim masaüstü bilgisayarı satın alamadım. Şu an 2 haftadır bekliyorum fakat doğru düzgün bir kampanyaya denk gelemedim, 1 hafta içerisinde acilen bir sisteme ihtiyacım var, bütçem normal şartlarda 25 bin TL fakat sanırım 30 binlere çıkmak gerekecek.

İstediğim sistemde minimum 4060 Ti olmalı, işlemci olarak da 7500F ya da üzeri, toplanan sistem AM5 olmalı mı ekran kartı bu fiyatlara 8 GB değil de 12-16 olabilir mi kampanya beklemeliyim yoksa direkt bu aşağıdaki ürünü alsam olur mu?

Görüşleriniz benim için çok önemli, bu sistemde bu parça kötü, uygun değil diyeceğiniz bir parça varsa belirtip varsa sistem linki paylaşırsanız çok sevinirim.

Kanka AM5 olmalı. 12-16 GB ekran kartı neredeyse hiç yok o fiyatlara. İkinci el ekran kartlı sistem toplayabilirsin ancak ben sana 2. el öneremem. O riski alamam. Kırık, bozuk çıksa benden bulunur.
Onun dışında bunu önerebilirim.

Son düzenleme:
Değerli yorumun için çok teşekkür ederim hocam , 2. el ekran kartı ben de almayı istemiyorum, vatanbilgisayar'ı vade farksız taksit avantajı için atmıştım.

Geçen gün bu aşağıdaki sistem 25 bin Tl di fiyatı arttı yetişemedim, sanırım bu sizin attığınız sistem ile bu geforce-week ürünü arasında sadece ekran kartı markası farklı ikisi de 4060 Ti gördüğün başka bir farklılık var mı hocam bir de 650 watt bazı yorumlarda yetersiz gelebilir gibi şeyler söylenmiş, güç kaynağını yükseltmeye gerek var mı

GEFORCE-WEEK / AMD Ryzen 5 7500F MPK / ASUS Dual GeForce RTX 4060 Ti OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR

650 watt bazı yorumlarda yetersiz gelebilir gibi şeyler söylenmiş, güç kaynağını yükseltmeye gerek var mı?

Yeter. Ben bile RX 6900 XT ve R7 7500F'LE 650W kullanmayı düşünüyorum. Ayrıca yetmese hazır sisteme koymazlardı. Hazır sistemler bu yüzden var. Parça uyumluluğu yüksek olsun diye.

Yeter. Ben bile RX 6900 XT ve R7 7500F'LE 650W kullanmayı düşünüyorum. Ayrıca yetmese hazır sisteme koymazlardı. Hazır sistemler bu yüzden var. Parça uyumluluğu yüksek olsun diye.

Anladım hocam, ben bu sistemi 2k monitör ile kullanacağım olumsuz gördüğün bir durum var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…