A Attack44 Femtopat Katılım 24 Ağustos 2025 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 15:11 #1 İyi sosyaller. 30k klavye mouse dahil toplama PC bakıyorum. Fazla bilgili değilim. Hangi parçaları kullanmalıyım.
İyi sosyaller. 30k klavye mouse dahil toplama PC bakıyorum. Fazla bilgili değilim. Hangi parçaları kullanmalıyım.
abdullahlw Zeptopat Katılım 5 Kasım 2025 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 15:44 #2 Attack44 dedi: İyi sosyaller. 30k klavye mouse dahil toplama PC bakıyorum. Fazla bilgili değilim. Hangi parçaları kullanmalıyım. Genişletmek için tıkla... Hazır sistemlere bakabilirsiniz 30kya bulabilirsiniz.
Attack44 dedi: İyi sosyaller. 30k klavye mouse dahil toplama PC bakıyorum. Fazla bilgili değilim. Hangi parçaları kullanmalıyım. Genişletmek için tıkla... Hazır sistemlere bakabilirsiniz 30kya bulabilirsiniz.
Luvyan Hectopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 3.458 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 16:54 #3 İndirim bekleyin RAM ve SSD fiyatları bu düzeydeyken indirim beklemek tek çare.