30 bin TL tablet önerisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam anlaşamadık galiba tabii ki 20K'da en iyi cihaz S9 oraya bir şey demiyoruz ki benim dediğim mi pad 7 Pro ve magicpad 2'nin işlemcisi NanoReview'de olsun kullanıcı testlerinde olsun SD8GEN2 SD8sgen3'ten açık ara daha iyi olduğu gözüküyor o nedenle burada 25k bütçeye bu magicpad 2 ve mi pad7'yi önermek mantıksız geldi sadece bunu soruyorum

Hocam al pad 7 Pro ya da magicpad 2'den birini. Teknolojiyi dibine kadar yaşa. Şu söylediğin işlemci farklarını günlük kullanım da anlayamazsın. İmkanı yok. Riske ve çöpe atma paranı. Al bu ikisinden birini.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam al pad 7 Pro'ya da magicpad 2'den birini. Teknolojiyi dibine kadar yaşa. Şu söylediğin işlemci farklarını günlük kullanım da anlayamazsın. İmkanı yok. Riske ve çöpe atma paranı. Al bu ikisinden birini.

Kaç yıl önce bu markaların tabletleri gördünüz?
Kalemi dahi yeni yeni bulunuyor!
Yanında promosyon olan her şey alınabilir değil!
Oo kalem var+ oo klavye var süper cihaz değil olay!
Samsung ile ne sorununuz var bilmiyorum.
Samsung Tab 3 Lite tam 6 yıl sorunsuz kullandık.
Yani hangi marka çöp ezbere yazmayın...

Lenovo tablet kullandım.
Apple iPad Air 4-Air 5 ve mini 5-mini 6 kullandım. Sınırlı uygulama nedeniyle Apple'dan tekrar Android geçtim.
Samsung dün başlamadı bu işe 10 yıldır var.
10 yıl önce veya çok değil 3 yıl önce Xiaomi, Honor kac tableti vardı, tablet varsa kalem aksesuar yoktu...
Ezbere "Oo Samsung alınmaz, kötü, çöp" demeyin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam anlaşamadık galiba tabii ki 20K'da en iyi cihaz S9 oraya bir şey demiyoruz ki benim dediğim mi pad 7 Pro ve magicpad 2'nin işlemcisi NanoReview'de olsun kullanıcı testlerinde olsun SD8GEN2 SD8sgen3'ten açık ara daha iyi olduğu gözüküyor o nedenle burada 25k bütçeye bu magicpad 2 ve mi pad7'yi önermek mantıksız geldi sadece bunu soruyorum.

Zaten 25k bütçede performans isteyen iPad alır, ekrana önem veren Samsung'ları tercih eder tamamen oyun içinde Red Magic Nova alınabilir diğerlerini çok gerekli bulmuyorum bu bütçede düşük çinliler düşük bütçelerde iyi iş çıkartıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı