30 bin TL telefon önerisi

melihkse321

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, bütçe bu. Aklımdaki telefon POCO F7 512 GB 8s, 4. gen işlemci var. Benim için telefonda önemli iki etken var, 1. işlemci Snapdragon özellikle 2. si ise ekran. Bu bütçe aralığında önerebileceğiniz başka telefon var mıdır? Siz neler düşünüyorsunuz?

Merhaba arkadaşlar, bütçe bu. Aklımdaki telefon POCO F7 512 GB 8s, 4. gen işlemci var. Benim için telefonda önemli iki etken var, 1. işlemci Snapdragon özellikle 2. si ise ekran. Bu bütçe aralığında önerebileceğiniz başka telefon var mıdır? Siz neler düşünüyorsunuz?

Honor 400.

Amacın oyun veya yoğun güç gerektiren bir iş ise F7, Snapdragon kuralına takılmasan S24 FE veya 14T, kurallara uysun ve ucuz olsun dersen kendi telefonum Honor 400 öneririm. Sorun olursa sor.

Ama benim bu bütçede önerim S24 FE oyun odaklı isen F7.

hedefim oyun ve uzun süre güçlü olması çünkü telefonlar gelen birkaç güncellemeden sonra yavaşlayabiliyor. oyunda ise play store oyunlarından çok winlatör ve emülatör kullanmayı planlıyorum. mediatek ve exynos işlemciler bu alanda zayıf programları yazanlar genelde en yaygın olan snapdragon üzerine yoğunlaşmışlar. kasım indirimlerinde snpdragon elit işlemcili bir telefon bütçeme düşer mi bilmiyorum.

Hedefim oyun ve uzun süre güçlü olması çünkü telefonlar gelen birkaç güncellemeden sonra yavaşlayabiliyor. Oyunda ise Play Store oyunlarından çok winlatör ve emülatör kullanmayı planlıyorum. MediaTek ve Exynos işlemciler bu alanda zayıf programları yazanlar genelde en yaygın olan Snapdragon üzerine yoğunlaşmışlar. Kasım indirimlerinde snpdragon elit işlemcili bir telefon bütçeme düşer mi bilmiyorum.

O zaman F7 en iyisi.

Şu anda en ucuz fiyatlı 8 Elite kullanan telefon 42K o da Samsung Galaxy S25 12/256 GB.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı