30 bin TL toplama veya hazır sistem önerisi

Bütçe
30000 TL Civarı

JLannister

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar konu başlıktaki gibidir. Yakın zamanda 30k bütçeyle sistem alacağım. Toplama veya hazır sistem olabilir ancak içindeki malzemeler kalitesiz olmamak şartıyla. Önerilerinizi bekliyorum.

Hocam DDR4 toplanır mı bu zamanda bir de GeIL marka RAM'ler iyi midir?

Ayrıyeten bunu önerebilirim hocam DDR4 olduğuna dikkat etmemişim onun, AMD R5 7500F - RX 7700 XT OC 12G - A620M-K DDR5 - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da buna bakın ben biraz daha bakacağım var mı iyisi diye.

Obsidian Elite | AMD Ryzen 5 8400F | 16 GB DDR5 | Powercolor RX 7800 XT 16 GB | 512 GB M.2 Hazır Sistem - incehesap.com bir de bunu önerebilirim hocam üsteki ile ikisini karşılaştırıp alabilirsiniz.

Son düzenleme:
İfadeler: G2D

Hocam Ryzen 5 7500F diğerinden çok daha iyi bildiğim kadarıyla ben zaten Valorant oynarım genelde o yüzden üstteki sistem daha iyi benim için. Sağ olun hocam peki ekran kartında DLSS falan NVIDIA diyorlar siz ne diyorsunuz?

Bu bütçede bu çok iyi hocam alıp geçin yani, 4060 Ti var bu fiyata o da aynı performans değil DLSS açsa bile. Yani bu sistemi alın geçin derim 4070 için bütçenin çıkması lazım.

Bu bütçede bu çok iyi hocam alıp geçin yani, 4060 Ti var bu fiyata o da aynı performans değil DLSS açsa bile. Yani bu sistemi alın geçin derim 4070 için bütçenin çıkması lazım.
Doğru diyorsunuz yine de yeni önerileri bekleyeyim daha zaman var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…