30 bin TL'ye 2. el S23 Ultra vs S24

Ces3t0

Femtopat
Daha fazla  
İkisi de 30 bin liraya satılan S23 Ultra (garantisi bitmiş) ve S24 (1 yıl garantisi var), arasından hangisini almak daha mantıklı? (İkisinin de gözle görülür bir arıza veya kusuru yoksa.) (sonradan ekliyorum 33 bin liraya sıfır 23 de var ama onu almayı düşünmüyorum bunların temiz olduğu senaryoda)

Performans ve güncelleme desteği olarak S24,
Batarya, kamera, ekran, soğutma olarak S23Ultra.
S24+ olsa onu seçerdim ancak S23U daha mantıklı düz model S24e göre.

Tavsiyeleriniz için teşekkürler bende 23U düşünüyordum artık kesinlikle bi sorunu yoksa onu alacağım sağolun

Tavsiyeniz için teşekkürler

Kamerasından ve ekranından dolayı S23 Ultra tercih ederdim.
Anladım tavsiyeniz için teşekkürler

S23 ultra tabii ki. S24 plus olsa belki ama s23 ultra daha tatmin edecektir.
Plus olması ekran ve batarya olarak neredeyse denk bi hale getiriyor sanırım ama kamerasının düz s serisi ile farkı var mıdır?

Tamamdır tavsiyeniz için teşekkür ederim

Son düzenleme:
Hocam bazı modellerin kasasında hafif soyulma dışı kronik bir sorunu yok diyebiliriz S23U'nun.
Ürünü dışından inceledim herhangi bir soyulma yoktu o zaman muhtemelen renginin istediğim renk olmaması dışında bi eksisi yok ki bu da pek eksi sayılmaz.

Ürünü dışından inceledim herhangi bir soyulma yoktu o zaman muhtemelen renginin istediğim renk olmaması dışında bi eksisi yok ki bu da pek eksi sayılmaz.
İnternetten bakarsanız zamanla oluşuyor ama pek sorun yaratacağını sanmıyorum. Hepsinde olacak diye bir şey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…