DLSS4 ile beraber ekran kartının ömrü daha fazla olacağını düşünüyorum o yüzden 4060 Ti olursa daha iyi olur.4060 Ti illa olmak zorunda değil ise 7700XT, fiyatta çıkarım derseniz 7800XT önerebilirim.
am5 sistemmi olsun am4 mü çünkü arada fiyat farkları olacaktırBana 4060 Ti ekran kartlı bir hazır sistem önerebilir misiniz? (Bütçe maksimum 30 bin.)
İkisinin ne farkı var bilmiyorum maalesef.AM5 sistemmi olsun AM4 mü çünkü arada fiyat farkları olacaktır.
Neden ki.4060 Ti ekran kartlı bir sistemi sıfır bulmak zor hocam. İkinci el bakın derim.
Her oyun dlss desteklemiyor maalesef hocam. Dlss destegi olmayan oyunlarda rx7700xt ile rtx4070 performansi alirsiniz. Dlss destegi olan oyunlardada zaten monitorunuzun hz sinden yuksek fps almaniz size bir akicilik kazandirmayacak. 7700xt ayni fiyata daha mantikli bana göre.DLSS4 ile beraber ekran kartının ömrü daha fazla olacağını düşünüyorum o yüzden 4060 Ti olursa daha iyi olur.
am4 eski amd işlemci soketi am5 yeni nesil işlemci soketiİkisinin ne farkı var bilmiyorum maalesef.
Neden ki.
Am4 amd5000 serisi ve oncesi oluyoe hoca ve ddr4 ram destekler. Am4 7000 serisi ve sonrasicolur ddr5 ram destekler. Am5 daha yeni ve ileriye donuk.İkisinin ne farkı var bilmiyorum maalesef.
Neden ki.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.