30 bin TL'ye AMD sistem toplama

Bütçe
30bin

yusuf35

Megapat
Daha fazla  
İyi günler. Yaklaşık 10 senedir Intel işlemcili sistem kullanmaktayım i7 3770K versiyonlu. Artık yenileme zamanı geldi. Uzun zamandır yeni parçaların yabancısıyım. AMD işlemcili ileriye dönük bir sistem toplamak istiyorum. Sistemde ARGB olacak. Artı ve eksi yönleri neler? Siz değerli arkadaşların tecrübesine istinaden danışmak istiyorum. Oyun vs oynanacak. Monitör ve kasa alınacaktır. Film vs izlemeyi de sevdiğim için monitör benim için çok önemli 144Hz 1ms 24 inç olmalı. Ve sağdan soldan bakıldığında uzaktan da olsa görüntüyü bozup kesmemeli. Limit şu anlık 30 bin değişkenlik gösterebilir. Ve ya parçalar uygunluğa göre ikinci el veya sıfır bakılabilir. Şimdiden teşekkürler.

RAM'leri isterseniz 32 GB yapabilirsiniz.

RAM'leri isterseniz 32 GB yapabilirsiniz.

Teşekkür hocam bu kasayı beğenmiyorum nedense. Sadece show gibi duruyor. Hazır sistem önermeniz de ki sebep neydi? Maliyet olarak mı?

Lütfen tecrübelerinize istinaden marka ve öneri parça teker teker. Hazır sistem istemiyorum görüşlerinizle neden bu parçayı almalıyım diye belirtirseniz çok makbule geçer.

Yanina monitor ASUS VP249QGR.

Lütfen tecrübelerinize istinaden marka ve öneri parça teker teker. Hazır sistem istemiyorum görüşlerinizle neden bu parçayı almalıyım diye belirtirseniz çok makbule geçer.

Yusuf bey, hazir sistem olmazsa daha pahaliya gelir. Attigim DDR5 ve 4060 Ti, 7500F islemci (7600) gucunde gayet iyi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı