30 bin TL'ye bilgisayar önerisi

Andolin

Decapat
Daha fazla  
Selamlar. 30k civarı kuzenime hazır bilgisayar alacağım. Ekran kartı NVIDIA olursa iyi olur çünkü kuzenim NVIDIA fanboyu.

AMD 7500F-GIGABYTE Radeon RX 7700 XT GAMING OC 12GB-GIGABYTE A620M-H-XPG LANCER BLADE 16GB-KIOXIA 500GB Uygun Fiyatları ile Tebilonda Şöyle bir sistem varken bu bütçede 4060'lı sistem almak saçmalık da önerelim bakalım.

Son düzenleme:
Hocam birde arkadaş 1 tb ssd istiyormuş ona hangisine seçeyim?

Kanka 4060 sisteme 31k vereni ilk defa görüyorum.

Selamlar. 30k civarı kuzenime hazır bilgisayar alacağım. Ekran kartı NVIDIA olursa iyi olur çünkü kuzenim NVIDIA fanboyu.

+ monitör fiyatı 30k eder hocam.

Hocam tebilonda var 21k 4060 ancak bazı kişiler msi ve Gigabyte ekran kartlarının sıkıntılı olduğunu söyleyince önermedim

Attığınız 3 sistemin 2 tanesi AMD ekran kartına sahip, konu sahibi istemediğini belirtmesine rağmen. Ayrıca 30.000 TL bandında DDR4 sistem önermişssiniz.

Attığınız 3 sistemin 2 tanesi AMD ekran kartına sahip, konu sahibi istemediğini belirtmesine rağmen. Ayrıca 30.000 TL bandında DDR4 sistem önermişssiniz.
Hocam 30k sistemler değil 20k felan baktın mı acaba birde amd istemiyorsa görmedim pardon.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…