30 bin TL'ye bilgisayar veya laptop önerisi

Lise öğrencisiyim. Genel olarak oyun oynayacağım. Bütçe 30 bin bandına kadar çıkabilir. Bilgisayardan anlamıyorum. Verdiğim paraya değecek ve beni pişman etmeyecek ürünler önermenizi istiyorum. (bir de dolandırılmayacağım yerler olsun😀)

Laptop için şunu önerebilirim bütçe artarsa.

Laptop için şunu önerebilirim bütçe artarsa.

Sağ olun hocam. Peki bu laptop oyunlarda kasma donma yapar mı?

Tabii ki taşınabilirlik elzem veya çok gerekli değil ise masaüstü PC tercih edin.
Laptop için bütçeye 3K daha eklerseniz güzel fırsatlar var.

Bir arkadaş da çok benzerini atmış ama özür dileyerekten soruyorum hangisi daha iyidir? Acaba.

Anladım sağ olun.
O laptopların hangisini alırsanız alın pişman olmazsınız. İkisininde fiyatı ve özellikleri çok iyi. Gözünüze gönlünüze hoş geleni alabilirsiniz.
ANCAK;
Yukarıda da belirttiğim gibi mümkünse laptop değil masaüstü PC alın. Laptop daha cazip geliyor biliyorum. Hiçbir laptop masaüstü PC nin yerini tutamaz.
Gaming laptoplarda;
Ses olur elektrik süpürgesi gibi,
Isınır, engelleyemezsiniz, Performansı da daha düşük olur.
Vs vs vs.

O laptopların hangisini alırsanız alın pişman olmazsınız. İkisininde fiyatı ve özellikleri çok iyi. Gözünüze gönlünüze hoş geleni alabilirsiniz.
ANCAK;
Yukarıda da belirttiğim gibi mümkünse laptop değil masaüstü PC alın. Laptop daha cazip geliyor biliyorum. Hiçbir laptop masaüstü PC nin yerini tutamaz.
Gaming laptoplarda;
Ses olur elektrik süpürgesi gibi,
Isınır, engelleyemezsiniz, Performansı da daha düşük olur.
Vs vs vs.
Zaten isteğim de masaüstü almak.Eğer laptop olarak daha iyi bir alternatif var ise bilmek istediğim için onu da yazdım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı