30 bin TL'ye gaming laptop önerisi

Bütçe
30000

Swagen

Hectopat
Daha fazla  
Yurtta kalıyorum. 4 sene okuyacağım, oyun oynamak için haming laptop arıyorum. Oynayacağım oyunlar: Elden Ring, Sekiro, RDR2, CS2. önerileriniz bekliyorum.

Geçen sene laptop almak için çok araştırmıştım. Özellik bakımından kağıtta en iyisi fakat inanılmaz kötü bir batarya süresi ve aşırı derecede ısınan bir kasa yapısına sahip. Ekran kartının da 75W olması cabası. Birazcık forumlara ya da internet üzerindeki incelemelere bakarsanız kronik sorunlu bir cihaz olduğunu görebilirsiniz.

eğer monster alacaksanız dikkat edin clevo kasa olmasın bizzat benim kullandığım laptop (kullanıcı imzası bölümünden bakabilirsiniz) clevo kasa olduğu için oyunlarda işlemcim 90 derecenin altına düşmüyor monster alacaksanız dikkat edin tongfang kasa olsun

Geçen sene laptop almak için çok araştırmıştım. Özellik bakımından kağıtta en iyisi fakat inanılmaz kötü bir batarya süresi ve aşırı derecede ısınan bir kasa yapısına sahip. Ekran kartının da 75W olması cabası. Birazcık forumlara ya da internet üzerindeki incelemelere bakarsanız kronik sorunlu bir cihaz olduğunu görebilirsiniz.
Zaten ben laptop sevmiyorum da beni hedef alan oyun oynamamı da engelleyen hackerlar belki hazır sistemde bir şey yapmaz diye bunu almayı düşünmüştüm. Yoksa Laptop'un ısınma sorunu, fan sesi falan çekilmez. En iyisi zorunlu olmadıkça masaüstü bilgisayar almak. Masaüstünde günlerce en ağır oyunu oyna ne ısınma sorunu ne ses, hiç bir sorun yok.

Zaten ben laptop sevmiyorum da beni hedef alan oyun oynamamı da engelleyen hackerlar belki hazır sistemde bir şey yapmaz diye bunu almayı düşünmüştüm. Yoksa laptopun ısınma sorunu, fan sesi falan çekilmez. En iyisi zorunlu olmadıkça masaüstü bilgisayar almak.

Dediğiniz doğru laptop çekilecek çile değil fakat herkesin durumu ve ortamı farklı olduğundan seçenekler arasında olması gerekiyor. Ben de konu sahibi gibi yurt ortamında kalıyorum şehir dışında masaüstü maalesef olmuyor.

Zaten ben laptop sevmiyorum da beni hedef alan oyun oynamamı da engelleyen hackerlar belki hazır sistemde bir şey yapmaz diye bunu almayı düşünmüştüm. Yoksa Laptop'un ısınma sorunu, fan sesi falan çekilmez. En iyisi zorunlu olmadıkça masaüstü bilgisayar almak. Masaüstünde günlerce en ağır oyunu oyna ne ısınma sorunu ne ses, hiç bir sorun yok.
Hackerın olayla ilgisi nedir onu anlamadım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı