30 bin hatta 35 bin seviyesinde en fiyat performans laptop: https://www.akakce.com/oyun-bilgisa...0-15-6-full-hd-notebook-fiyati,414892661.html
Zaten ben laptop sevmiyorum da beni hedef alan oyun oynamamı da engelleyen hackerlar belki hazır sistemde bir şey yapmaz diye bunu almayı düşünmüştüm. Yoksa Laptop'un ısınma sorunu, fan sesi falan çekilmez. En iyisi zorunlu olmadıkça masaüstü bilgisayar almak. Masaüstünde günlerce en ağır oyunu oyna ne ısınma sorunu ne ses, hiç bir sorun yok.Geçen sene laptop almak için çok araştırmıştım. Özellik bakımından kağıtta en iyisi fakat inanılmaz kötü bir batarya süresi ve aşırı derecede ısınan bir kasa yapısına sahip. Ekran kartının da 75W olması cabası. Birazcık forumlara ya da internet üzerindeki incelemelere bakarsanız kronik sorunlu bir cihaz olduğunu görebilirsiniz.
Zaten ben laptop sevmiyorum da beni hedef alan oyun oynamamı da engelleyen hackerlar belki hazır sistemde bir şey yapmaz diye bunu almayı düşünmüştüm. Yoksa laptopun ısınma sorunu, fan sesi falan çekilmez. En iyisi zorunlu olmadıkça masaüstü bilgisayar almak.
Hackerın olayla ilgisi nedir onu anlamadım.Zaten ben laptop sevmiyorum da beni hedef alan oyun oynamamı da engelleyen hackerlar belki hazır sistemde bir şey yapmaz diye bunu almayı düşünmüştüm. Yoksa Laptop'un ısınma sorunu, fan sesi falan çekilmez. En iyisi zorunlu olmadıkça masaüstü bilgisayar almak. Masaüstünde günlerce en ağır oyunu oyna ne ısınma sorunu ne ses, hiç bir sorun yok.
Hackerın olayla ilgisi nedir onu anlamadım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.