30 bin TL'ye Gaming laptop önerisi

Hocam vakit ayırdığınız için teşekkürler. Bu bilgisayarın paneli fiyatına göre nasıldır ve sırf battery drain için vazgeçmeye değer mi?

4060'lı oyun laptopu olmaz.

Merhaba. Kendime hem oyun oynayabileceğim hem de yazılım yapabileceğim bir laptop önerir misiniz?
Bunu buldum iyi midir HP Victus Gaming 15-FA1082NT B03C7EA Intel Core i5-12500H 15.6

Oyun için alınır ama yazılım için Victus 16 öneririm.

Niye 4060'lı laptop olmuyormuş? Bu bütçede de fiyatını hak eden bir Victus 16 yok.

Hocam vakit ayırdığınız için teşekkürler. Bu bilgisayarın paneli fiyatına göre nasıldır ve sırf battery drain için vazgeçmeye değer mi?

Paneli iyi 100 sRGB sadece MS yüksek 20-25ms oda profesyonel oyuncu değilseniz hissetmezsiniz. Battery drain büyük bir sorun değil tam yük altında saatte %5 falan gidiyor şarj. Limit koyarsanız hiç gitmiyor.

Hocam vakit ayırdığınız için teşekkürler.Bu bilgisayarın paneli fiyatına göre nasıldır ve sırf battery drain için vazgeçmeye değer mi?
Bu cihaz attığınız Victus'dan daha iyi bir cihaz. Paneli hakkında net bir bilgim yok fakat yanılmıyorsam bu LOQ'ların hepsi %100 sRGB 300 Nit olsa gerek. Victus'ların bir çoğu %45 NTSC ile geliyor. Battery drain sorunu ise yanında gelen adaptör bu laptopu besleyemiyor. Lenovo servisine yazdığınız zaman uygun adaptör ile değişim sağlıyorlar diye biliyorum(forumda böyle bir şey okumuştum net emin değilim.)

4060'lı oyun laptopu olmaz derken? Yazılım için niye Victus 16 öneriyorsunuz? Hangi Victus 16'yı öneriyorsunuz?

En ucuz pttawm.comda gözüküyor ordan alsam bir sorun olur mu
Satıcıya bakmak lazım ve bu satıcıyı diğer E-Ticaret platformlarında göremedim açıkçası. Ben site nezdinde değil de satıcı nezdinde değerlendirme yapıyorum şahsen. PttAVM'nin güvenilmezliğini geçtim satıcı da çok güvenilir gelmedi bana. Satıcının kendi sitesine, mağazasına falan baktım pek iç açıcı durmuyor. O yüzden hiç riske atmayın GTİ-Bilişim'den alın gitsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı