30 bin TL'ye hangi sistem seçilmeli?

Şu parça biraz daha iyisi olsun diğer parça da az daha iyisi olsun derken fiyat uçup gidiyor. Öneri için tekrardan teşekkürler.

O durumu çok iyi biliyorum hocam. 20 bine 4060 sistem bulunca ya ne kadar ucuzmuş deyip bir girdim en son 60'lık sisteme nereden para bulurum diye hesap yapıyordum xD.

O durumu çok iyi biliyorum hocam. 20 bine 4060 sistem bulunca ya ne kadar ucuzmuş deyip bir girdim en son 60'lık sisteme nereden para bulurum diye hesap yapıyordum xD.
Aynen öyle ya zaten sistemi yeğenim kullanacak onun için gayet yeterli bir sistem oluşturdum sağolasın

Hocam pc hocasının paylaştığı tebilondaki sisteme baktınız mı? 4060ti 16gb güncellemelerle burada atılan sistemlere göre daha uyguna geliyor.
Görmedim onu bilmiyorum ara ara kısa sürelik gelen uygun sistemlerden ise onu yakalamak zor oluyor.

Hala var. Youtube pc hocası son yayınladığı sisteme bakabilirsin. 32k fiyatı.
Siparişi verdik ama bu sistemde çok güzelmiş aşağı yukarı aynı ben 7600 seçtim bunda 7500F kullanmışlar en iyi tarafı ekran kartını 16 GB kullanmış biz 8 GB almış olduk. Açıkçası bu sistemi dün falan görmüş olsam büyük ihtimal bunu tercih ederdim ama sağlık olsun. Teşekkürler.

7500F 7600'den daha iyi hocam.
20k TL'ye 4060 sistemler var ki özlleştirince 16 GB 4060 Ti 32 RAM 1TB SSD Ryzen 5 5600 falan Full bir sistem 28200 TL'ye var aynısı.

7500F 7600'den daha iyi hocam.
20k TL'ye 4060 sistemler var ki özlleştirince 16 GB 4060 Ti 32 RAM 1TB SSD Ryzen 5 5600 falan Full bir sistem 28200 TL'ye var aynısı.
Valla ben Gaming Gen ve Vatan üzerinden baktım 25 bin civarı başlıyor 4060 sistemler. 4060 Ti olunca 32-33 civarı oluyor birde 16 GB modeli olursa 35 veya üzeri bir rakam çıkıyor. Sistemler genel olarak aynı ama ekran kartı iyi olursa işlemci düşük oluyor işlemci iyi olursa ekran kartı biraz daha aşağı kalıyor vs. siparişi verdik artık teşekkür ederim yinede yorumlarınız için.

Hayırlısı olsun hocam. Ben pc hocasının sistemini sipariş ettim. 7700x 1tbssd 32gb ram b serisi anakart ve 750w kasa güncellemesi ile 42k ya geldi.

Açıkçası herkes keşke şunu yapsaydın, bu sistem daha ucuz vs gibi yorumlar yapacak. Bence içinize sinen sistemi almanız daha iyi olmuş.

Ben sadece kendi sistemime stok soğutucu yetmediği için kule tipi soğutucu aldım. Bekliyorum gelmesini bakalım nasıl bişey gelecek.

Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…