13th Patronus
Megapat
Kasa fena değilde bu sisteme 2k Monitör alınmaz. Düşük kalır sistem.Kasa işlemciyi 5600 veya üstü yapman iyi olacaktır
2k monitör
Ben olsam bu tarz bir sistem alırdım, daha iyi sistemler olabilir ancak aklıma ilk bu ikili geldi.
4060 kullanan arkadaşlarım 2k ya geçince çok fazla düşüş yaşamadıkları için 2k uygun olur diye önerdim, sizin attığınızda gayet iyi.Kasa fena değilde bu sisteme 2k Monitör alınmaz. Düşük kalır sistem.
Onun yerine SUNRISE-7500F / AMD Ryzen 5 7500F MPK / GALAX GeForce RTX 4060 1-Click OC 2X V2 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
Bu AM5 sistemi alın.
Monitör olarakta
AOC 24G4X 23.8" 180Hz 0.5ms HDMI DP G-Sync AdaptiveSync Pivot HDR10 FHD Fast IPS Gaming Monitör | ITOPYA
AOC 24G4X 23.8" 180Hz 0.5ms HDMI DP G-Sync AdaptiveSync Pivot HDR10 FHD Fast IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile 24G4X ITOPYA'dawww.itopya.com
DLSS ile kurtarır ama 4060 2k kartı değil hocam, uzun vadede sıkıntı yaratır. Sistemi AM5 olarak güncel tutmak daha mantıklı.4060 kullanan arkadaşlarım 2k ya geçince çok fazla düşüş yaşamadıkları için 2k uygun olur diye önerdim, sizin attığınızda gayet iyi.
Cevaplarınız için teşekkür ederim, 1920x1080 yeterli benim için. Acaba bu hazır kasa atmış olduğunuz siteye mi özel sadece (taksit imkanı sınırlı da bu sitede)? Bunun dışında ek bir şeye gerek yok değil mi yani fan vb. gibi bir şeye ihtiyaç var mı?
Cevaplarınız için teşekkür ederim, 1920x1080 yeterli benim için. Acaba bu hazır kasa atmış olduğunuz siteye mi özel sadece (taksit imkanı sınırlı da bu sitede)? Bunun dışında ek bir şeye gerek yok değil mi yani fan vb. gibi bir şeye ihtiyaç var mı?
Hocam şöyle hazırda param var ama taksitle almak daha mantıklı bu devirde, faizde parayı bekletiyorum çünkü. 6 ay olması kafi benim için de burada sadece Worldcard için taksit var bende de Axess var.Başka sitelerde benzer sistemler bulabilirsin.
Benzer sitelerde benzer sistemleri bulabilirsin ancak muhtemelen onlarda Max 12 ay taksit imkanı sunacaktır, 24ay taksit sunan site varsa bende görmek isterim.
Hocam şöyle hazırda param var ama taksitle almak daha mantıklı bu devirde, faizde parayı bekletiyorum çünkü. 6 ay olması kafi benim için de burada sadece Worldcard için taksit var bende de Axess var.
Hocam vade farkı var bayağı ondan dolayı yani sadece Worldcard için peşin fiyatına taksit imkanı getirilmesi ilginç geldi. Bunun dışında fan almam gerekiyor mu ekstra ya da başka bir şey, bilginiz var mı?Axess içinde taksit seçeneği var aslında, gözünüzden mi kaçtı acaba.