30 Bin TL'ye hazır sistem önerisi

Hocam benim hatam ben psu üreticisini vento olarak gördüm deepcool sorun çıkartmaz diye düşünüyorum. Amd nin sayfasında önerilen güç kaynağı zaten 550w.

Hocam benim hatam ben PSU üreticisini Vento olarak gördüm DeepCool sorun çıkartmaz diye düşünüyorum. AMD'nin sayfasında önerilen güç kaynağı zaten 550W.

Geçen vatandan böyle bir fiyat aldım ben beklentimi söyledim arkadaş kendi dizdi sistemi sizce bu nasıl?

Dosya Ekleri

• 17576935646043978758029871233775.jpg
    17576935646043978758029871233775.jpg
    130,5 KB · Görüntüleme: 4
Hocam ekran kartı 8gb olmasına rağmen fiyatı biraz fazla geldi bana ve fazeon psu ya pek güven vermiyor bana onun dışında gayet güzel. Hayırlı olsun.

Tebilonda ki daha iyi diyorsunuz o zaman fiyatı da göz önüne alırsak.
Evet hocam hem fiyat hemde ileri döüklük olarak daha iyi ama aklınızda soru kalmasın yine buna ayrı konu açmanızı öneririm tek benim fikrime dayanarak almayın.

Evet hocam hem fiyat hemde ileri döüklük olarak daha iyi ama aklınızda soru kalmasın yine buna ayrı konu açmanızı öneririm tek benim fikrime dayanarak almayın.
Zaten aynı linki forumda dolaşırken 3 kişiye de gördüm ondan yana sıcağım sisteme, bir de yalan yok daha fazla araştırmak istemiyorum kafa yanıyor bilgimi aşıyor bir yerden sonra :)

Taksit avantajı vs olarak bakarım başka yerlere olmadı yada kargo vs beklememek için vatan, itopya bakabilirim.

Zaten aynı linki forumda dolaşırken 3 kişiye de gördüm ondan yana sıcağım sisteme, bir de yalan yok daha fazla araştırmak istemiyorum kafa yanıyor bilgimi aşıyor bir yerden sonra :)

Taksit avantajı vs olarak bakarım başka yerlere olmadı yada kargo vs beklememek için vatan, itopya bakabilirim.
Abladım hocam, diğer forumlarda da öneriliyorsa öneririm hem uygun hem güzel 2k da oynatır. Şimdiden hayırlı olsun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı