Rdr2 max ayarlar fsr kapalı 80 90 fps veriyordu sanırım. Farkı r5 7600 kullanmam,psu farkı ve gpu üretici farkı ama bir farkı olmuyor serin çalışan bir kart. Eğer işterseniz akşam bir iki oyunda fps leri atabilirim.
Hem AMD hem de Intel ana akım platformlarını destekler. Oyun ve ağır iş yükleri altında CPU’yu serin ve sabit tutar.
www.gaming.gen.tr
Olabildiğince uygun tutmaya çalıştım.
Dediğim sistem bu yeni çıkan oyunlarda 8 GB VRAM'ler yetmemeye başlayacak FHD de ama bütçe olarak düşünürseniz evet daha makul görünüyor ben yine de önerimi attım.
Darboğaz olabilir o konuda haklısınız hocam güncellik için rx9060xt 8gb tercih edebilirsin ama istersen rx7700xt de bir seçenek olarak bakabilirsiniz araştırın derim.
Darboğaz olabilir o konuda haklısınız hocam güncellik için RX 9060 XT 8 GB tercih edebilirsin ama istersen RX 7700 XT de bir seçenek olarak bakabilirsiniz araştırın derim.
Hocam RDR2, chivlary2, Kingdom Come: Deliverance (ilk oyun) FPS sıcaklık ve 5 dk lık OCCT stres testi sonuçlarını atıyorım hepsi 2K ve Ultra kalite. Saf güç. Battlefield 1 de yükleyecektim ama ne MSI Afterburner ne de AMD Software FPS sayacı çalıştı. Aynı zamanda bendeki ile ufak farklılıklar var. Bende R5 7600 ve ASUS anakart B650M r var ve PSU farkı ama direk FPS çok etkilemez yine hemen hemen aynı olur.
Hocam RDR2, chivlary2, Kingdom Come: Deliverance (ilk oyun) FPS sıcaklık ve 5 dk lık OCCT stres testi sonuçlarını atıyorım hepsi 2K ve Ultra kalite. Saf güç. Battlefield 1 de yükleyecektim ama ne MSI Afterburner ne de AMD Software FPS sayacı çalıştı. Aynı zamanda bendeki ile ufak farklılıklar var. Bende R5 7600 ve ASUS anakart B650M r var ve PSU farkı ama direk FPS çok etkilemez yine hemen hemen aynı olur.