30 bin TL'ye Intel işlemcili sistem önerisi

TRali53

Decapat
Daha fazla  
Bütçe: 30.000

İşlemci Markası: INTEL

Ekran Kartı: NVIDIA RTX SERİSİ BÜTÇEYE UYGUN

Arkadaşlar darboğaz vb şeyler yapar diye gerisini size bıraktım yardımcı olursanız sevinirim

Bilgisayar Tipi: Oyuncu Bilgisayarı

Not: Arkadaşıma yardım ediyorum kendim için toplamıcam

Son düzenleme:
PcKolik linki olan PC'nin özelleştir bölümünden 30k bütçeye kadar neleri değiştirmemi önerirsiniz.

QHD oynamayacaksaniz, onermem. AM4 ve DDR4 oldugundan FHD icin diger sistem daha mantikli.

H

Hangisi daha fazla FPS verip daha uzun ömürlü olur.

Kardesim simdi omurluk konusunu Allah bilir. Ama AM5 oldugundan soket daha uzun destek ve bu da daha iyi bir şey, AM4 soket destek bitti. Ve DDR4 degil. Bu yuzden onu onermem. 4070, 4060 Ti'dan daha iyi ama FHD olacaksa 7500F hem AM5 soket hem de 5600'den cok daha iyi, DDR5 ise DDR4'ten daha iyi ve yeni.

Kardesim simdi omurluk konusunu Allah bilir. Ama AM5 oldugundan soket daha uzun destek ve bu da daha iyi bir şey, AM4 soket destek bitti. Ve DDR4 degil. Bu yuzden onu onermem. 4070, 4060 Ti'dan daha iyi ama FHD olacaksa 7500F hem AM5 soket hem de 5600'den cok daha iyi, DDR5 ise DDR4'ten daha iyi ve yeni.
peki yardımın için teşekkürler tek sorum kaldı TECHNOPAT-THREE/AMD Ryzen 5 7500F/ASUS GeForce RTX 4060 Ti DUAL OC 8GB/32GB DDR5/500GB NVME M.2 SSD/Geforce RTX RayTracing PC bunun soğutucusu seçili değil soğutucusuz mu çalışıyor

Peki yardımın için teşekkürler tek sorum kaldı TECHNOPAT-THREE/AMD Ryzen 5 7500F/ASUS GeForce RTX 4060 Ti Dual OC 8GB/32GB DDR5/500GB NVMe M.2 SSD/Geforce RTX Ray Tracing PC bunun soğutucusu seçili değil soğutucusuz mu çalışıyor?

Stok sogutucuyla geliyor ama stok sogutucu yetmez.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı