30 bin TL'ye işlemci, RAM ve anakart tavsiyesi

Oyunda 7800x3d attiginiz islemcilerden daha performansli hocam. 64gb ramede gerek yok. 32 gb gayet yeterli.

bunuda seçebilrisiniz bununda m2 yuvası 3 adet

Oyunda 7800x3D attiginiz islemcilerden daha performansli hocam. 64 GB ramede gerek yok. 32 GB gayet yeterli.

Hocam benimkisi uzun vade amaçlı şuanın en üst düzey işlemcisi ve DDR 5 anakart teknolojisi fena sayılmaz M.2 yuvasını dikkate de alarak bunları attım yani zevkine M.2 takmak bile istiyor insan.

64 GB RAM her türlü önümüzdeki çoğu oyunu kaldırır en üst düzeyde bile oynasa fena olmaz.

bi 8k 60 fps rdr fena olmaz bence

Benim attigim sistemde suanin en iyi oyun odakli islemcilerinden biri ve en iyi anakartlarindan biri var hocam. Ileride ram yukseltmesi yapilir yine. Bu butcede attiginiz sistemleri sahsen tercih etmezdim oyun icin.

Attığım parçalarda bir tek anakart geride ve anakart öyle 20 30FPS de fark açmıyor eğer PCI slotun versiyonu düşükse olur ki düşük de değil tahminen bir performans farkı yaratmicaktır.
Ayrıca oyun için alınıcaksa 9800x3D daha mantıklı maksat güncellik açısından. Ayrıca ısı konusunda da.

9800x3D. Ama 7800x3D i daha iyi bir anakartla almak daha mantikli hocam.

Benim attigim sistemde suanin en iyi oyun odakli islemcilerinden biri ve en iyi anakartlarindan biri var hocam. Ileride RAM yukseltmesi yapilir yine. Bu butcede attiginiz sistemleri sahsen tercih etmezdim oyun icin.

Hocam ben kasasının arkadaşın ne olduğunu bilmediğim için 2 tane anakart önerisi attım birisi microatx diğeri ATX ATX olanı tercih edebilir ona kalmış gelelim işlemci konusuna oyun oynayacağım diyor adam Ryzen 9 serisi 9900 daha iyi olmaz mı bu adam için RAM konusunu biraz abarrtım ama önümzdeki 3 4 yıl süre rahatlıkla RAM almaz hatta anakartı günceller RAM'leri kullanmaya devam eder uzun süreli olur.

X3D işlemciler oyun olarak daha iyi ayrıca X3D işlemciler hala güncellenip performansı artan işlemciler. AMD yatırımı X3D işlemcilere yapıyor geçmişte de şu an da.
2 hafta gelen BIOS Update de Windows 11 kullanan X3D işlemciler %15 performansı arttığı söylendi.

7800x3d oyun konusunda performansta 9800x3d nin hemen ensesinde hocam. 9950x sadece yarisabilir 7800x3d ile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…