neiron Hectopat Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 23 Çözümler 1 11 Haziran 2024 #1 Bayramdan sonra yaklaşık 25-30k bütçeye DDR5 NVIDIA sistem almak istiyorum. Parça parça alıp kendim de toplayabilirim. Photoshop After Effects gibi programlarda ve oyunlarda iyi performans vermesi yeterli. Ek olarak kasayı beyaz almak istiyorum.
Bayramdan sonra yaklaşık 25-30k bütçeye DDR5 NVIDIA sistem almak istiyorum. Parça parça alıp kendim de toplayabilirim. Photoshop After Effects gibi programlarda ve oyunlarda iyi performans vermesi yeterli. Ek olarak kasayı beyaz almak istiyorum.
GaNDaLF_the_Grey Decipat Katılım 26 Mart 2024 Mesajlar 1.515 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2024 #2 ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com BitFenix'ın beyaz Kasalarından bırını secebılırsın.
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com BitFenix'ın beyaz Kasalarından bırını secebılırsın.