30 Bin TL'ye Kadar Laptop Önerisi

Bütçe
30000

sosyalfobi

Centipat
Daha fazla  
İyi günler. Birkaç gündür bakınıyorum, maksimum bütçem 30 bin TL. Birkaç marka etrafında dönüyorum, zaten çok fazla seçenek de yok. Tüm ürünler birbirine çok yakın özellikler sunuyor. Bu fiyatlardaki ürünlere hakim arkadaşların önerilerini bekliyorum.

Kendi seçtiğim birkaç modeli de buraya bırakıyorum. Değerlendirebilirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Lenovo LOQ 15IAX9 83GS007YTR
Lenovo LOQ 15IAX9 83GS0099TR (üsttekinin aynısı ama RAM'ı daha fazla. Fiyat neden aynı anlamadım. Windows farkı galiba.)
üstteki iki ürün %100 SRGB, alttakiler %45 NTSC
HP Victus Gaming 16-s0032nt
Asus TUF Gaming A15 FA506NC-HN002W

Ayrıca, Acer Nitro v15 modelleri için "sıcak havayı ekrana üflüyor" şikayetleri var diye kararsız kaldım.

Son düzenleyen: Moderatör:
2K'yı borç mu alırsınız kredi mi çekersiniz bilmiyorum ama kesinlikle bütçe çıkıp şunu alın. İşlemciyi 35W'a limitlersiniz.

Bekleyip RTX 4050 model kovalayın. Yıl sonu indirimi falan bi şeyler olur, düşer fiyatlar biraz. Kasım indirimleri bitince 3-4 bin artırdılar fiyatları.
aslında 4050'li şu var ama hem ilk mesajda belirttiğim sebepten hem de düşük wat dolayısıyla emin olamadım. ayrıca beklemek de riskli. eğer yılbaşında beklediğim gibi bir kampanya olmazsa asgari ücret zammıyla birlikte her şey gibi bu listelediğim ürünlerin de fiyatı fırlayacaktır. o riski göze alamıyorum açıkçası.
2K'yı borç mu alırsınız kredi mi çekersiniz bilmiyorum ama kesinlikle bütçe çıkıp şunu alın. İşlemciyi 35W'a limitlersiniz.
hocam dlss teknolojisini aktif kullanabileceğim oyunlar için rtx ekran kartlı modellere baktım özellikle. bu beklentimi de dikkate alarak farklı ürünler önerirseniz daha çok memnun olurum.

aslında 4050'li şu var ama hem ilk mesajda belirttiğim sebepten hem de düşük wat dolayısıyla emin olamadım. ayrıca beklemek de riskli. eğer yılbaşında beklediğim gibi bir kampanya olmazsa asgari ücret zammıyla birlikte her şey gibi bu listelediğim ürünlerin de fiyatı fırlayacaktır. o riski göze alamıyorum açıkçası.
Şu an fırlamış hali zaten. Beklemek bir şey kaybettirmeyecek bence.

yaşadığımız ülkeyi göz önüne alınca "beterin beteri var" diye düşünüyorum. 😅 bana pc lazım ve süreç çok belirsiz. 😕
Bir tık bekleyin hocam. Bundan kötü olmaz diye düşünüyorum. Çünkü indirimler yeni bitti. Fiyatları yükselttiler hep. 12.12 bekleyin. En uzun gece 21 Aralık mı onu bekleyin. Olmadı yine bu bütçe içindekilerden bi tane 3050 model alırsınız her türlü.

Bir tık bekleyin hocam. Bundan kötü olmaz diye düşünüyorum. Çünkü indirimler yeni bitti. Fiyatları yükselttiler hep. 12.12 bekleyin. En uzun gece 21 Aralık mı onu bekleyin. Olmadı yine bu bütçe içindekilerden bi tane 3050 model alırsınız her türlü.

tam da bunu yazıyordum. satın aldım. yanına da 8gb ram çekeceğim. çok iyi denk geldi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı