30 bin TL'ye kadar laptop önerisi

Genelde yorum belirtmem ama söyleyeyim. Size bilgisiz demedim hocam problem yok. 32.000 TL'ye 3050 laptop görünce ona şaşırdım :D AMD şartsa da önceliğe koymayın, bu bütçelerde Intel iyidir.

Genelde yorum belirtmem ama size de bilgisiz demem hocam. 32.000 TL'ye 3050 laptop görünce ona şaşırdım :D AMD şartsa da önceliğe koymayın, bu bütçelerde Intel iyidir.

Çok kusura bakmayınız hocam ama Intel de kötü değildir Acer Nitro serisi (V15, V16 hariç), hepsi çok iyidir ama sadece Ryzen olarak 3050 ekran kartında Ryzen var. Intel'de fakat ısınamadığı için başka bir şey bulamadım bu yüzden kusura bakmayınız ve uzun araştırıp bulmaya çalışacağım.

Uzun araştırmadan sonra istediğiniz laptopu buldum buyurun https://www.akakce.com/oyun-bilgisa...BwE&gbraid=0AAAAADsWTCyNF6IvtqdEDq6gcyox5T0id

Son düzenleme:

Eger performans olarak daha iyi olacaksa Intel de olabilir genelde hep kasa topladığım için AM4 söket tarzı alışık değilim :D

Genelde yorum belirtmem ama söyleyeyim. Size bilgisiz demedim hocam problem yok. 32.000 TL'ye 3050 laptop görünce ona şaşırdım :D AMD şartsa da önceliğe koymayın, bu bütçelerde Intel iyidir.

Intel daha uygun sanırım dediklerinize göre, hala çok kararsızım. 35 küsur hatta 40k küsur yeter sanırım.

Lenovo loq intel hx işlemcili laptopların ana kartı yanıyor ve adaptörleri 170w, hp victus r0 ve s0 modellerinde hall sensör sorunu var. R1 modellerde yok gibi bişey herhalde. Asus tuflarda ısınma sorunu var diye biliyorum. dediğin bütçedeki erazer laptopların ise fan sesi çok fazla ve ses kalitesi iyi değil diye biliyorum. Acer nitrolarda kronik bir sorun yok herhalde ama onlardada yükseltme yapınca garanti dışı kalıyor. Bu bütçede laptop alacaksan bunlara dikkat et bence.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı