JETTİN ULTİSİ
Hectopat
1-) Sistem
2-)Sistem
3-)Sistem
Bu sistemlerden hangisi alınabilir? Özelleştirme yapabilme imkanım var. Fazla uçmayacak şekilde. Bütçem en fazla 33.000 TL. Konuya vakıf arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Kullanım amacım:
-Yayın yapma.
-Profesyonel olarak değil de belli bir düzeyde Valorant oynamak için.
Bazı huylarım var:
-AMD işlemci taraftarıyım.
-Tüm parçaların kaliteli olması ve bilindik bir marka olması.
İleriye dönük bir sistem almak istiyorum. Bu üç sistemden hangisini önerirsiniz?
3070 Ti lilerden herhangi birini alabalirsiniz.
ID-Cooling SE-224-XT Black İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz ID-Cooling SE-224-XT Black İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! ID-Cooling SE-224-XT Black İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
3. sistem sizi üzmeyecektir ancak sıvı soğutucusu biraz yetersiz gelebilir.
Sizin seçiminiz hangisinden yana acaba?
Hocam yani yanlış anlamayın ama bu siteden almayı planlıyorum. Her şey hazır bir şekilde gelmesini istiyorum. Sizin seçiminiz hangisinden yana? Özelleştirilmesi gereken bir şey varsa söylerseniz sevinirim.
@Nacho.777, @messinicocugu, @ı'm not Batman.
Ayrıyeten bazı sorularım var:
1-R5 5600X ile R7 5800X arasında çok fark var mı?
2-RAM'lerin 3200MHz ile 3600MHz arasında çok fark var mı?
3-2.sistemde işlemciyi R7 5800X yapıp, anakartı X570-Plus yapılırsa nasıl olur?
Sizin seçiminiz hangisinden yana acaba?
Hocam yani yanlış anlamayın ama bu siteden almayı planlıyorum. Her şey hazır bir şekilde gelmesini istiyorum. Sizin seçiminiz hangisinden yana? Özelleştirilmesi gereken bir şey varsa söylerseniz sevinirim.
@Nacho.777, @messinicocugu, @ı'm not Batman
Ayrıyeten bazı sorularım var:
1-R5 5600X ile R7 5800X arasında çok fark var mı?
2-RAM'lerin 3200MHz ile 3600MHz arasında çok fark var mı?
3-2.sistemde işlemciyi R7 5800X yapıp, anakartı X570-Plus yapılırsa nasıl olur?
Bazı sistemler özelleştirilebiliyor. 2.sistem gibi.Attıklarından 2. daha iyi olur
1-çok fark yok
2-çok fark yok
3-Gaming gen de sistem özelleştirilemiyor ama zaten yapmana gerek yok
Bir de bu sistemede bakabilirsin Sam'den de faydalanırsın:
CARNAGE-6800 / AMD Ryzen 5 5600X / MSI RADEON RX 6800 GAMING X TRIO 16GB / 16GB RAM / 500 GB SSD Gaming Bilgisayar
CARNAGE-6800 oyuncu bilgisayarı RX 6800 ekran kartı ve AMD’nin 5.nesil işlemci ailesinden Ryzen 5 5600X ile güçlendirilmiştir.www.gaming.gen.tr
Bazı sistemler özelleştirilebiliyor. 2.sistem gibi.