kaitokuro3553
Zeptopat
Daha fazla
Selam arkadaşlar, benim 25.000 (yirmibeş bin) ila 30.000 (otuz bin) TL bir bütçem var bir kasa toplamak istiyorum. Amacım Gaming kayıt, yayıncılık vs de düşünüyorum boş vakitlerimde hobi olarak. Klavye mouse ve ekran var eski PC'den kalan. Uzun süredir oyunları GeForce NOW'dan oynuyorum ve artık değişiklik yapıp kendim bir sistem toplamak istiyorum. Eski PC de Intel i3-3100 ve Radeon RX7 200 series 4 GB VRAM'li bir ekran kartı falan olması lazım 8 GB (2x4GB) RAM, 250GB SSD 1TB hard disk bulunuyor anakartı xpower diye bir alakart tam model bilmiyorum bayağı eskiye benziyor. Tamirciye götürdüğümde SSD takmak için (plan en başta tamir olmasıydı sonra SSD takmaya karar verdik) tamirci abi bana anaların bayağı eski ve güçsüz bir şey olduğunu söyledi ekran kartı ve işlemcinin de biraz güçsüz kaldığını düşünüyorum PC'yi alan kişi abimdi ve kendisi gemi söküm de çalışan gemiden çıkan bilgisayar parçalarıyla yapılmış bir PC kasası standart bir kasa Gamepower'dan önde 3 fan arkada 1 fan var üstünde tozluk falan. Power suply ne hiçbir fikrim yok. Bu parçaları değerlendirebilir miyim yoksa belirttiğim bütçede komple yeni bir sistem daha iyi mi veyahut hazır bir sistem (şu yayıncı ve YouTuber'ların iş birliği yaparak satışa sunulan sistemler) mi almak daha iyi olur? Görüşlerinizi bekliyorum. Çok teşekkür ederim şimdiden herkese.