30 bin TL'ye kadar sistem önerisi

Bütçe
30000

gruzit

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, yakın zamanda yeni bir bilgisayar almayı planlıyorum ve karar vermeden önce Technopat topluluğunun görüşlerini almak istiyorum. Maksimum bütçem 30.000 TL ve mümkünse taksitli satın alma seçenekleri benim için önemli. Sistemi hem günlük kullanım (internet, ofis, yazılım işleri) hem de oyun için kullanacağım. Oyun tarafında hedefim 1080p çözünürlükte stabil FPS, Ultra ayar zorunlu değil ama fiyat/performans önceliğim var.

Hazır sistemlere de, parça parça toplamaya da açığım. Özellikle merak ettiğim konu şu: Aynı performans seviyesinde bir sistemi tek tek toplamak mı şu an piyasada daha mantıklı, yoksa hazır sistemler kampanyalarla daha avantajlı mı? RTX 3050 veya RX 580 gibi ekran kartlı sistemler bu bütçede hâlâ alınabilir mi, yoksa farklı GPU önerileriniz var mı? Ayrıca uzun vadede yükseltme (RAM, depolama, ekran kartı) açısından hangi yol daha sağlıklı olur, bunu da öğrenmek istiyorum.

Merhaba, yakın zamanda yeni bir bilgisayar almayı planlıyorum ve karar vermeden önce Technopat topluluğunun görüşlerini almak istiyorum. Maksimum bütçem 30.000 TL ve mümkünse taksitli satın alma seçenekleri benim için önemli. Sistemi hem günlük kullanım (internet, ofis, yazılım işleri) hem de oyun için kullanacağım. Oyun tarafında hedefim 1080p çözünürlükte stabil FPS, Ultra ayar zorunlu değil ama fiyat/performans önceliğim var.

Hazır sistemlere de, parça parça toplamaya da açığım. Özellikle merak ettiğim konu şu: Aynı performans seviyesinde bir sistemi tek tek toplamak mı şu an piyasada daha mantıklı, yoksa hazır sistemler kampanyalarla daha avantajlı mı? RTX 3050 veya RX 580 gibi ekran kartlı sistemler bu bütçede hâlâ alınabilir mi, yoksa farklı GPU önerileriniz var mı? Ayrıca uzun vadede yükseltme (RAM, depolama, ekran kartı) açısından hangi yol daha sağlıklı olur, bunu da öğrenmek istiyorum.
Bu bütçede o kartların alınmasını kesinlikle tavsiye etmiyorum. Gaming gecelerini v.s beklerseniz belki bütçenize uygun sistemler bulabilirsiniz. Forum üzerinde açılan Vatan Bilgisayar indirimi konusuna bakabilirsiniz. Orada 33650₺'ye 5060'li sistem mevcut, üyelik açıp sepete eklendiğiniz zaman bu fiyata düşüyor. En azından bütçenizi biraz sıkıp bu gibi sistemleri almak çok ama çok daha mantıklı.

Hocam o çöpleri almayın sakın. Mis gibi sistem var:
RTX 5060 olanı alabilirsiniz. Detaylar yazıyor.

Bu bütçede o kartların alınmasını kesinlikle tavsiye etmiyorum. Gaming gecelerini vs beklerseniz belki bütçenize uygun sistemler bulabilirsiniz. Forum üzerinde açılan Vatan Bilgisayar indirimi konusuna bakabilirsiniz. Orada 33650₺'ye 5060'li sistem mevcut, üyelik açıp sepete eklendiğiniz zaman bu fiyata düşüyor. En azından bütçenizi biraz sıkıp bu gibi sistemleri almak çok ama çok daha mantıklı.

Baktım fakat uygun fiyatlı olanda stok bitmiş, diğerinin fiyatı aşıyor maalesef.

Hocam o çöpleri almayın sakın. Mis gibi sistem var:
RTX 5060 olanı alabilirsiniz. Detaylar yazıyor.

Stok bitmiş hocam.

Baktım fakat uygun fiyatlı olanda stok bitmiş, diğerinin fiyatı aşıyor maalesef.

Stok bitmiş hocam.
Stok var. Nerde hata veriyor?

Hee RX 7600 olanı diyorsunuz.

Hocam zorlayın pişman olmazsınız. 32 bin TL'ye mis gibi sistem.

Stok bitmiş hocam.

7600 olan bitti, diğeri devam ediyor ama 33650₺ taksitsiz fiyatı. Şanslıysanız Gaming gecesinden belki bir sistem kapabilirsiniz ama bu bütçelerde RTX 3050/580 gerçekten kötü bir seçim.

7600 olan bitti, diğeri devam ediyor ama 33650₺ taksitsiz fiyatı. Şanslıysanız Gaming gecesinden belki bir sistem kapabilirsiniz ama bu bütçelerde RTX 3050/580 gerçekten kötü bir seçim.

Bende mi problem oldu acaba.

1766781551787.png

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı