30 bin TL'ye kadar sistem tavsiyesi

35 civarına çıkabilirsen 7500f 7700xt hazır sistemler var toplarsan daha da ucuza denk gelir çıkamazsan intel arc en mantıklısı senin için

Peki hocam teşekkür ederim yardımınız için.
Beyaz kasalar hakkında maalesef bir bilgim yok hocam ama gereksiz para vermeyin attığım kasa psu ile geliyor zaten

35 civarına çıkabilirsen 7500f 7700xt hazır sistemler var toplarsan daha da ucuza denk gelir çıkamazsan intel arc en mantıklısı senin için
bu sistemi topluyorum hocam. 35 biraz fazla 10 bin liradan fazla monitör klavye mouse vs tuttu. Bu sistemi hayırlısıyla kullanıcam

Peki hocam teşekkür ederim yardımınız için.

Bu sistemi topluyorum hocam. 35 biraz fazla 10 bin liradan fazla monitör klavye mouse vs tuttu. Bu sistemi hayırlısıyla kullanacağım

Ekipmanlardan biraz kıssan çok daha iyi olurmuş senin için ama gönlünce olsun toplanan sistemde gayet güzel hayırlı olsun şimdiden ayrıca kullanmaya başladıktan sonra deneyimlerini yazarsan çok sevinirim meraklıyım o ekran kartına

Çok teşekkür ederim.Ekipmanlarda biraz şova kaçınca kasadan kısmak zorunda kaldım ne yazık ki. Sistemi kurup kullanmaya başlar başlamaz deneyimlerimi paylaşacağım.

Hocam ne gerek var burası forum amacımız bu zaten benimde çok bir bilgim yok.
Ciddiyim Ankara’da yaşıyorsanız kahve ikram etmek istiyorum. Kendi anne babama bu kadar soru sormadım sanırım ahhahahha

olsun olsun önü açık sistem zaten artık ilerde yükseltirsin bende teşekkür ederim bu arada çoğu kişi uğraşmak istemez öyle deneyimlerini yazmaya falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…