cagito Yoctopat Katılım 18 Temmuz 2023 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2023 #1 Oyun oynamak için bir sistem toplamak istiyorum. Bütçe 30k.
KEROXEA Kilopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 3.167 Makaleler 8 Çözümler 60 Yer Paradis 18 Temmuz 2023 #2 Google Bard'ın önerisi. Bu öneriye göre tamamen PC toplanmaz tabii ki ama belki işine yarar diye attım. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Temmuz 2023
Google Bard'ın önerisi. Bu öneriye göre tamamen PC toplanmaz tabii ki ama belki işine yarar diye attım.
Ashwarwell Hectopat Katılım 18 Haziran 2022 Mesajlar 364 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2023 #3 Pc toplama sihirbazı - Bilgisayar toplama sihirbazı - incehesap.com Pc toplama sihirbazı - Bilgisayar toplama sihirbazı. Parçaların uyumluluğunu düşünmeden hatasız bilgisayar toplamanın en pratik yolu www.incehesap.com
Pc toplama sihirbazı - Bilgisayar toplama sihirbazı - incehesap.com Pc toplama sihirbazı - Bilgisayar toplama sihirbazı. Parçaların uyumluluğunu düşünmeden hatasız bilgisayar toplamanın en pratik yolu www.incehesap.com
E Emre_2000 Hectopat Katılım 5 Haziran 2020 Mesajlar 955 19 Temmuz 2023 #4 cagito dedi: Oyun oynamak için bir sistem toplamak istiyorum. Bütçe 30k. Genişletmek için tıkla... pckolik Bir suredir yeni sistem yok fiyat dengesizliğinden dolayı. Yakinda yeni sistemler görürüz ama fiyatlari ne olur bilmiyorum. Usteki 2 saat once 30k di almayı düşünüyordum simdi 32k olmuş.
cagito dedi: Oyun oynamak için bir sistem toplamak istiyorum. Bütçe 30k. Genişletmek için tıkla... pckolik Bir suredir yeni sistem yok fiyat dengesizliğinden dolayı. Yakinda yeni sistemler görürüz ama fiyatlari ne olur bilmiyorum. Usteki 2 saat once 30k di almayı düşünüyordum simdi 32k olmuş.