30 bin TL'ye laptop önerisi

Bütçe
30000

MCK61

Decapat
Daha fazla  
30000 civarı bir bütçem var çeşitli türlerde oyunlar oynamak için laptop almayı planlıyorum uzun süre kullanabileceğim, oyun oynarken rahat kullanabileceğim bir laptop arıyorum önerilerinizi beklerim.

HP Victus 16 serisinden bir tane alabilirsin, 30-40k arası laptoplarda şu an en iyi HP Victus.
1 yıldır kullanıyorum daha hiç sıkıntı çıkmadı.
Geçen yıl i5 11. nesil RTX3050 Ti olan modeli 22K ya almıştım (dolar 2025 TL falandı) şu an benzer ürünler 30k civarı.

30000 civarı bir bütçem var çeşitli türlerde oyunlar oynamak için laptop almayı planlıyorum uzun süre kullanabileceğim, oyun oynarken rahat kullanabileceğim bir laptop arıyorum önerilerinizi beklerim.
O fiyata Victus 16 RTX 4050'li laptop modellerinden birini alabilirsin.

HP Victus 16 serisinden bir tane alabilirsin, 30-40k arası laptoplarda şu an en iyi HP Victus.
1 yıldır kullanıyorum daha hiç sıkıntı çıkmadı.
Geçen yıl i5 11. nesil RTX3050 Ti olan modeli 22K ya almıştım (dolar 2025 TL falandı) şu an benzer ürünler 30k civarı.
O fiyata Victus 16 RTX 4050'li laptop modellerinden birini alabilirsin.

HP'nin iyi bir seçim olduğuna emin misiniz? Birşey bildiğimden söylemiyorum ancak HP beni biraz şüpheye düşürüyor açıkçası.
Fiyatları normallerine göre biraz daha ucuz ve malzeme kalitesi, soğutma sistemi ve fan sesleri gibi etkenler ne kadar iç açıcı olur bilemiyorum. Özellikle klima altında takılmıyorsanız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı