30 bin TL'ye laptop önerisi

thereal397

Kilopat
Yer
Sivas
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i3 2100
16GB
660Ti 3GB
Meslek
Öğrenci
Kuzenim kendisine alacak ve ben de o da çok fazla anlamıyoruz laptoplardan. Oyun öncelikli laptoplar arıyoruz.

Kuzenim kendisine alacak ve ben de o da çok fazla anlamıyoruz laptoplardan. Oyun öncelikli laptoplar arıyoruz.
Bütçe artar mı?

Bütçe artar mı?
Zor hocam.

İlkini RAM takviyesiyle almanız gerek. İlkinin soğutması daha iyi.

Kendimce araştırırken bu laptopu bende gördüm fakat bence o paralara daha iyi laptoplar var hocam.
Rtx 4060'lı en ucuz laptop daha iyisi bu fiyata bulunamaz. Markası da mükemmel tek kötü yanı ms değeri biraz yüksek ve ekran kartı watt değeri düşük. 3-4 bin TL arttırılırsa daha güzeli bulunur illaki

İlkini RAM takviyesiyle almanız gerek. İlkinin soğutması daha iyi.
O fiyatı verip 4050 almak mantıklı mı da hocam 4060 varken?

Rtx 4060'lı en ucuz laptop daha iyisi bu fiyata bulunamaz. Markası da mükemmel tek kötü yanı ms değeri biraz yüksek ve ekran kartı watt değeri düşük. 3-4 bin TL arttırılırsa daha güzeli bulunur illaki

O fiyatı verip 4050 almak mantıklı mı da hocam 4060 varken?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Rtx 4060'lı en ucuz laptop daha iyisi bu fiyata bulunamaz. Markası da mükemmel tek kötü yanı ms değeri biraz yüksek ve ekran kartı watt değeri düşük. 3-4 bin TL arttırılırsa daha güzeli bulunur illaki.
Markası MSI diye iyi olmuyor. O laptopun ekran kartı Watt'ından haberin var mı senin?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı