30 bin TL'ye NVIDIA ekran kartlı sistem önerisi

Serhatt35

Decapat
Daha fazla  
Normalde 35 bin TL bütçem var. 5 bin TL'ye ortalama bir monitör alacağım, 30 bin TL'ye sistem dizeceğim. Hani 4060'lı bir şey düşünüyorum. Ekran kartına AMD pek sıcak bakmıyorum fakat işlemci ikisi de olabilir. Vatan'dan gidip almayı düşünüyorum. Başka pek bir seçeneğim yok, sanaldan almak istemiyorum. Varsa bir öneriniz yazın.

Son düzenleyen: Moderatör:
30K'ya 4060 yerine 5060 bakabilirsin. Ben 4060 kullanıyorum 1080P'de AAA oyunları ultrada çok rahat oynuyorum. Ben Vatan'dan toplama olarak yapmıştım uyguna.

Yani işlemcinin önü en fazla 14. nesile kadar ama bu fiyata da LGA 1851 veya AM5 bulamazsın. Özelleştirme kısmından RAM'leri 32 GB yap. SSD'yi de 1TB yap öyle al. Aynı işlemciyi kullanıyorum gayet memnunum, oyunlarda da yetiyor.

Son düzenleme:

Burası totalde 21.000TL civarı yapıyor. Ekran kartı hariç. Ekran kartına da bunu alabilirsin ama bütçeyi aşıyor;

Ne yapacaksın bilmiyorum ama ya Vatan'dan alma sevdandan vazgeçmen lazım ya da bütçeyi arttırıp bunları alman lazım yoksa 30bin tlye vatandan toplayacağın sistemden hayır gelmez benden söylemesi :(

Burası Total'de 21.000TL civarı yapıyor. Ekran kartı hariç. Ekran kartına da bunu alabilirsin ama bütçeyi aşıyor;

Ne yapacaksın bilmiyorum ama ya Vatan'dan alma sevdandan vazgeçmen lazım ya da bütçeyi arttırıp bunları alman lazım yoksa 30bin TL'ye Vatan'dan toplayacağın sistemden hayır gelmez benden söylemesi :(

Çok doğru özellikle tek tek alırken Vatan'dan almak isyan ettirir, ben yine uyguna toplamıştım zamanında.

İtopya'nın Gaming Gen TR'nin falan da fiziki mağazaları var gidip alabilirsin.

Çok doğru özellikle tek tek alırken Vatan'dan almak isyan ettirir, ben yine uyguna toplamıştım zamanında.

İtopya'nın Gaming Gen TR'nin falan da fiziki mağazaları var gidip alabilirsin.

Ben alırım almasına da şimdi az bir kısmını babam karşılayacak o yüzden ne kadar anlatsam pek güvenmez sanala izmirdeyim burada İtopya falan yok keşke olsa çevremdende alanlar var da aslında sanaldan ama gene de nafile

30K'ya 4060 yerine 5060 bakabilirsin. Ben 4060 kullanıyorum 1080P'de AAA oyunları ultrada çok rahat oynuyorum. Ben Vatan'dan toplama olarak yapmıştım uyguna.

Yani işlemcinin önü en fazla 14. nesile kadar ama bu fiyata da LGA 1851 veya AM5 bulamazsın. Özelleştirme kısmından RAM'leri 32 GB yap. SSD'yi de 1TB yap öyle al. Aynı işlemciyi kullanıyorum gayet memnunum, oyunlarda da yetiyor.

Baka baka hepsini ezberledim bu sistemlerin anakartlari çok dandik oluyor cok alt seviye ya

Ben alırım almasına da şimdi az bir kısmını babam karşılayacak o yüzden ne kadar anlatsam pek güvenmez sanala izmirdeyim burada İtopya falan yok keşke olsa çevremdende alanlar var da aslında sanaldan ama gene de nafile.

Baka baka hepsini ezberledim bu sistemlerin anakartlari çok dandik oluyor cok alt seviye ya.

Bu fiyatlara b serisi anakart koyamazlar, koysalar fiyat 30-35 arasına gider. H610M-E ben kullanıyorum yeterli seviyede zaten overclock falan ihtiyacın olmaz bu kasayla. Yani vatan mağazası dışında alamayacaksan mecbur böyle.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı