B BeratYK Decapat Katılım 23 Şubat 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 19:04 #1 30 bin TL'ye oyun bilgisayarı önerisi, öyle çok FPS oyunları oynamam o yüzden biraz düşük bir bütçe seçtim. Genellikle hikaye oyunları korku oyunları vesaire oynarım. Ekran kartının NVIDIA olması benim için çok önemli.
30 bin TL'ye oyun bilgisayarı önerisi, öyle çok FPS oyunları oynamam o yüzden biraz düşük bir bütçe seçtim. Genellikle hikaye oyunları korku oyunları vesaire oynarım. Ekran kartının NVIDIA olması benim için çok önemli.
B BDROSE Yoctopat Katılım 9 Aralık 2025 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 19:33 #2 Sıfır almayı düşünüyorsan Vatan Bilgisayardan toplama sistemlere bakabilirsin. Kendi bilgisayarımı da ordan aldım en uygun fiyatı orada buldum.
Sıfır almayı düşünüyorsan Vatan Bilgisayardan toplama sistemlere bakabilirsin. Kendi bilgisayarımı da ordan aldım en uygun fiyatı orada buldum.
B BeratYK Decapat Katılım 23 Şubat 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 19:49 #3 BDROSE dedi: Sıfır almayı düşünüyorsan Vatan Bilgisayar'dan toplama sistemlere bakabilirsin. Kendi bilgisayarımı da oradan aldım en uygun fiyatı orada buldum. Genişletmek için tıkla... https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i3-12100f-rtx-5060-h610m-512gb-m-2-ssd-16gb-ram.html Böyle bir sistem buldum alınır mı?
BDROSE dedi: Sıfır almayı düşünüyorsan Vatan Bilgisayar'dan toplama sistemlere bakabilirsin. Kendi bilgisayarımı da oradan aldım en uygun fiyatı orada buldum. Genişletmek için tıkla... https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i3-12100f-rtx-5060-h610m-512gb-m-2-ssd-16gb-ram.html Böyle bir sistem buldum alınır mı?
B BDROSE Yoctopat Katılım 9 Aralık 2025 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Çarşamba 20:06 #4 İstediğin oyunlar için fazla bile. Yine de iyice araştırıp almak gerek. Forumda daha yetkin kişiler vardır onların cevaplarını bekleyebilirsin.
İstediğin oyunlar için fazla bile. Yine de iyice araştırıp almak gerek. Forumda daha yetkin kişiler vardır onların cevaplarını bekleyebilirsin.