Merhaba arkadaşlar,
Oyun için kullanacağım,
İşlemci AMD olsun istiyorum. Özel bir sebebi yok. Önerileriniz farklı olursa yine de paylaşabilirsiniz.
Bu fiyat sadece kasa için.
Birde toplamadan anlamıyorum hazır kasa olabilirse sevinirim.
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
Hocam arkadaşım zamanında şundan almış çok memnun. Şimdi stoklarda yok diyor.
Bu sistemi başka sitelerden bulabilir miyim? Bulamazsam buna yakın ne alabilriim.
ULTIMA-3080 oyuncu bilgisayarı ASUS RTX 3080 ekran kartı ile güçlendirilerek en üst seviye oyun ve render deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.
Hocam arkadaşım zamanında şundan almış çok memnun. Şimdi stoklarda yok diyor.
Bu sistemi başka sitelerden bulabilir miyim? Bulamazsam buna yakın ne alabilriim.
ULTIMA-3080 oyuncu bilgisayarı ASUS RTX 3080 ekran kartı ile güçlendirilerek en üst seviye oyun ve render deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.
ULTIMA-4070 oyuncu bilgisayarı ASUS RTX 4070 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.
www.gaming.gen.tr
arkadaşlar bu pc nasıl?
Özelleştirdim;
işlemciyi 5600x 4.6GHz yaptım
kasa tipini de ASUS TUF GAMING GT301 RGB Temperli Cam USB 3.2 Mid Tower Kasa yaptım.
28.397 ye geliyor.
Sizce eder mi bu fiyat?
Birde ek olarak bir şey soracağım işlemci soğutucu seçimi yapılmadı diyor bu hiç yok demek mi yoksa fanla mı soguyor? PCnin eksik parcası var mı?