30 bin TL'ye oyun için sistem önerisi

İyi günler dostlar AMD NVIDIA fark etmez özelleştirme ile 1TB SSD ve kule tipi soğutucu olan 1080p de darboğaz yapmayacak bir sistem. 32-33 bine çıkabilirim önerilerinizi bekliyorum.

Benim şu anki guncel sistemim 32bin tuttu toplam gayet de performansli önerimdir. Ben sadece ileride RAM'i çift yapmayi planliyorum. Not: Wi-fi&bluethot kartı ve monitör haricinde. (hesabımın hakkında kısmında bulabilirsin tüm parçaları)

Son düzenleme:

Hocam bence 50 serisinden ekran kartı alınmaz.

Hocam sizin sistem bir tık pahalıya gelmiş sanki hazır aldıysanız (spirit dahil etmedim)

Hocam bence 50 serisinden ekran kartı alınmaz.

Alınırda 5070 aşağısı pek iyi değil 5060 Ti 16 GB ile 5070'de ayni para olmus hemen hemen.

Hocam sizin sistem bir tık pahalıya gelmiş sanki hazır aldıysanız (spirit dahil etmedim)

Alınırda 5070 aşağısı pek iyi değil 5060 Ti 16 GB ile 5070'de ayni para olmus hemen hemen.

Hazir almadim her şeyi tek tek kendim evde topladım piyasanin gayet altinda topladim kendi fikrimce.

Monitör dahilse iyi değilse normal aslında.

32 bine AM4 hazir sistemler satiliyor halen daha 3200MHz RTX 4060 vesaire 500GB SSD'li surekli bir o yonden bakmak lazim.

32 bine AM4 hazir sistemler satiliyor halen daha 3200MHz RTX 4060 vesaire 500GB SSD'li surekli bir o yonden bakmak lazim.

26k civarına denk geliyor hocam indirimle sadece kasa PSU degismek lazim 27 28k civarı oluyor senin 1 2 parça pahalı normal satışta bile ondan öyle normal aslında.

26k civarına denk geliyor hocam indirimle sadece kasa PSU degismek lazim 27 28k civarı oluyor senin 1 2 parça pahalı normal satışta bile ondan öyle normal aslında.

2-3 yil once HP G66 laptopum vardi 2-3 yıldır bilgisayarla alakam olmayinca mecbur biraz OpenAI kurbani oldum gibi ama şu an kendi emegimle topladigim icin pek kafama takmiyorum ama performans olarak ekran kartim 50-54 derecelerte takiliyor islemcim ise genel olarak 50-53 arasi takiliyor.

Önerileriniz için teşekkürler 9060 xt veya 7700xt olanlardan birini alıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…