Merhaba, bütçe belirttiğim gibi 30.000TL. Sadece 30.000TL'lik monitörden ziyade 15K-30K arasındaki bütün önerilerinizi yaparsanız sevinirim.
Monitörün kavisli olması birinci tercihim, şimdiden öneri yapacak arkadaşlara teşekkürler.
Merhaba, bütçe belirttiğim gibi 30.000TL. Sadece 30.000TL'lik monitörden ziyade 15K-30K arasındaki bütün önerilerinizi yaparsanız sevinirim.
Monitörün kavisli olması birinci tercihim, şimdiden öneri yapacak arkadaşlara teşekkürler.
TN panel iş görmez hocam.
G8 ve G9 modelleri hakkında ne düşünüyosunuz? İncelemeler çok güzel duruyor ancak o kadar para vermeye değer mi emin olamıyorum.Curved istiyorsan bu butcede alabilecegin en kaliteli modellerden birisi Odyssey Neo G7'dir.
Samsung Odyssey Neo G7 LS32BG750NUXUF 32" 1 ms UHD FreeSync Pivot Curved Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung Odyssey Neo G7 LS32BG750NUXUF 32" 1 ms UHD FreeSync Pivot Curved Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung Odyssey Neo G7 LS32BG750NUXUF 32" 1 ms UHD FreeSync Pivot Curved Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 24.816,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Curved sart degilse de bunu oneririm.
Yazilimla ugrasiyorsan OLED onermem, cunku OLED monitorlerin cogunlugu RWBG subpixel layoutuna sahip ve bu layout, direkt olarak yazi isiyle ugrasan veya renk isiyle ugrasanlar icin oldukca buyuk bir eksi ve rahatsiz edebilir. Cunku gunumuz programlarinin cogu RGB subpixel layoutuna gore optimize edilmis durumda. Tabii ki ClearType destekli uygulamalarda cok sorun yasamazsin ClearType her uygulamada desteklenen bir sey degil.
Yukariya atmis oldugum modellerden Neo G7 olan Curved + VA + MiniLED, Cooler Master olan ise flat + IPS + MiniLED.
Neo G7'nin HDR performansi daha iyi, dunku 1196 FALD Zone iceriyor. Cooler Master olanda ise 576 FALD Zone mevcut.
Forumda araştırma yaparken indirim konunuzu görmüştüm ancak çok fazla kullanıcı yorumu bulamadım, sizin bugüne kadarki deneyiminiz nasıl?https://www.amazon.com.tr/Samsung-LC49RG90SSRXUF-Kavisli-Gaming-Monitör/dp/B0BVPBFFKH?source=ps-sl-shoppingads-lpcontext&ref_=fplfs&psc=1&smid=A1UNQM1SR2CHM
Ben çok memnunum. M1 MacBook Air kullandığımdan monitörün tam kapasitesini kullanabileceğim pek bir oyun deneyimim olmadı. Maximum çözünürlüğünde sadece LoL ve World of Tanks Blitz oynadım. Onlarda bile çok güzel bir deneyim yaşattı. İş kısmında ise yazılım geliştirmede çok güzel bir avantaj sağlıyor. İki monitör ekranını tam panelde kullanmak genelde çok işe yarıyor.G8 ve G9 modelleri hakkında ne düşünüyosunuz? İncelemeler çok güzel duruyor ancak o kadar para vermeye değer mi emin olamıyorum.
Forumda araştırma yaparken indirim konunuzu görmüştüm ancak çok fazla kullanıcı yorumu bulamadım, sizin bugüne kadarki deneyiminiz nasıl?
G9'da cesitli problemler vardi ancak cok hatirlamiyorum.G8 ve G9 modelleri hakkında ne düşünüyosunuz? İncelemeler çok güzel duruyor ancak o kadar para vermeye değer mi emin olamıyorum.