Yalnız Araba
Hectopat
- Makaleler
- 2
Merhaba değerli sosyalliler arkadaşım PC almak istiyor bütçesi 30k PC önerebilir misiniz ağırlıklı olarak oyun oynayacak.
![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
DH-EAGLE / INTEL Core i5 12400F / ASUS GeForce RTX 4060 Ti 8GB / 16GB DDR5 / 500GB NVME M.2 SSD / Geforce RTX Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM
Neden![]()
AMD 7500F-GIGABYTE Radeon RX 7700 XT GAMING OC 12G -GIGABYTE A620M-H-512GB SSD-CORSAIR 16GB Uygun Fiyatları ile Tebilonda
TEBİLON Marka AMD 7500F-GIGABYTE Radeon RX 7700 XT GAMING OC 12G -GIGABYTE A620M-H-512GB SSD-CORSAIR 16GB Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
Alınmaz
Merhaba değerli sosyalliler arkadaşım PC almak istiyor bütçesi 30k PC önerebilir misiniz ağırlıklı olarak oyun oynayacak.
Ben nvidia seven biri olduğum için nvidia önerdim sadece
Neden.
DDR5 sistem almak varkan DDR4 sistem almak saçma 7700XT 4060 Ti'dan daha iyi bir kart işlemci olarak da 7500F daha iyi.
İlk olarak attığım sistemin biri DDR5 ikincisi başka bir arkadaşı adına sorduğu için arkadaşı büyük ihtimalle bu işten anlamıyor ve işten anlamayan kişiler RTX istiyor ayrıca benim gibi grafik önem veren biriyse de aynı şekilde RTX tercih eder bu yüzden AMD değil RTX sistem önerdim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.