RTX 4060ı isterseniz sarı sitede az kullanılmış olarak 10 bin TL civarına alabilirsiniz.
Öncelikle hazır sistemlerin ne olduğunu bilmediğinizi varsayıyorum. Hazır sistemler büyük teknoloji marketleri tarafından markalarla anlaşma yapılarak bir araya getirilen sistemler, böyle olması sebebiyle fiyatları tek tek dizmeye oranla çok daha ucuza gelebiliyor, bazen bazı parçalarda ucuza kaçabiliyorlar sadece ama genel anlamda asla kullanılmaz dediğimiz parçalar olmuyorlar. Ekran kartında direkt markalı bir sistem bulmak zor ama bu konuya pek takılmamanızı öneriyorum. Bunun dışında beyaz sistemler(full beyaz olanlar anakart ekran kartı vs. de dahil) hem bulması zor olur hem biraz daha pahalı olurlar. Ama sadece kasa beyaz olsun derseniz o bulunabilir. En kötü ihtimalle önce sizin bütçenize en uygun olan sistemi bulursunuz sonradan alacağınız bir beyaz kasaya sistemi aktarırsınız çıkan kasayı da ikinci el olarak satarsınız daha ucuza gelmiş olur.
Popüler birkaç hazır sistem satan siteler de bunlar:
Hazır Sistemler ve Gaming Bilgisayar Fiyatları - ITOPYA
En yeni Hazır Sistemler ve hazır gaming bilgisayar modelleri en iyi fiyat, hızlı teslimat ve uygun ödeme seçeneği ile ITOPYA.COM'da.www.itopya.com Tavsiye Sistem Fiyatları & Performans Gücü
Tavsiye sistem seçeneklerinde yeni teknolojiler ve yüksek performans deneyimi için hemen tıklayın. Kullanıma hazır tavsiye sistemler bütçe dostu seçeneklerle incehesap.com'dawww.incehesap.com Tavsiye Sistemler Modelleri ve Fiyatları
Tavsiye sistemleri modellerini ve fiyatlarını keşfedin! AI destekli öneri çözümleriyle iş ve pazarlama performansınızı artırın.www.gaming.gen.tr Tavsiye Sistemler - Hazır Sistemler | Game Garaj
Günümüzde oyunseverlerin ve performans meraklılarının beklentileri her geçen gün daha da artıyor. Yüksek FPS değerleri, ultra grafik ayarlarında akıcı oyun deneyimi, hızlı render süreleri ve güçlü multitasking kapasitesi artık bir lüks değil, bir ihtiyaç hâline geldi.www.gamegaraj.com Gençer Gaming - Profesyonel Oyuncu Ekipmanları
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!www.gencergaming.com
Öncelikle hazır sistemlerin ne olduğunu bilmediğinizi varsayıyorum. Hazır sistemler büyük teknoloji marketleri tarafından markalarla anlaşma yapılarak bir araya getirilen sistemler, böyle olması sebebiyle fiyatları tek tek dizmeye oranla çok daha ucuza gelebiliyor, bazen bazı parçalarda ucuza kaçabiliyorlar sadece ama genel anlamda asla kullanılmaz dediğimiz parçalar olmuyorlar. Ekran kartında direkt markalı bir sistem bulmak zor ama bu konuya pek takılmamanızı öneriyorum. Bunun dışında beyaz sistemler(full beyaz olanlar anakart ekran kartı vs. de dahil) hem bulması zor olur hem biraz daha pahalı olurlar. Ama sadece kasa beyaz olsun derseniz o bulunabilir. En kötü ihtimalle önce sizin bütçenize en uygun olan sistemi bulursunuz sonradan alacağınız bir beyaz kasaya sistemi aktarırsınız çıkan kasayı da ikinci el olarak satarsınız daha ucuza gelmiş olur.
Popüler birkaç hazır sistem satan siteler de bunlar:
Hazır Sistemler ve Gaming Bilgisayar Fiyatları - ITOPYA
En yeni Hazır Sistemler ve hazır gaming bilgisayar modelleri en iyi fiyat, hızlı teslimat ve uygun ödeme seçeneği ile ITOPYA.COM'da.www.itopya.com Tavsiye Sistem Fiyatları & Performans Gücü
Tavsiye sistem seçeneklerinde yeni teknolojiler ve yüksek performans deneyimi için hemen tıklayın. Kullanıma hazır tavsiye sistemler bütçe dostu seçeneklerle incehesap.com'dawww.incehesap.com Tavsiye Sistemler Modelleri ve Fiyatları
Tavsiye sistemleri modellerini ve fiyatlarını keşfedin! AI destekli öneri çözümleriyle iş ve pazarlama performansınızı artırın.www.gaming.gen.tr Tavsiye Sistemler - Hazır Sistemler | Game Garaj
Günümüzde oyunseverlerin ve performans meraklılarının beklentileri her geçen gün daha da artıyor. Yüksek FPS değerleri, ultra grafik ayarlarında akıcı oyun deneyimi, hızlı render süreleri ve güçlü multitasking kapasitesi artık bir lüks değil, bir ihtiyaç hâline geldi.www.gamegaraj.com Gençer Gaming - Profesyonel Oyuncu Ekipmanları
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!www.gencergaming.com
RTX 4060ı isterseniz sarı sitede az kullanılmış olarak 10 bin TL civarına alabilirsiniz.
Yanitiniz icin cok teşekkür ederim. Ekran kartiyla uyumlu olmasi acisindan islemci RAM hard disk vb. onerme sansiniz var mi? Cok teşekkür ederim
Merhaba, yanitiniz icin cok teşekkür ederim. Bu bahsettiginiz hazir sistemler konusunu internet uzerinde arastirma yaparken gordum, fakat ben farkli yorumlamisim anladigim kadariyla. Ben ikinci el veya sifir olsa bile kesinlikle tercih edilmemesi gereken marka bilesenlerle kuruldugunu dusunuyordum. Attiginiz linkleri inceleyecegim, ayrica islemcide onbellek ne kadar onemli? 16MB ve 32MB onbellek ne kadar fark yaratir? Cok teşekkür ederim
Anakart.
COLORFUL BATTLE-AX B650M-D PRO V14 DDR5 7600Mhz mATX AM5 Gaming (Oyuncu) Anakart - incehesap.com 3889TL.
RAM.
GOODRAM 16GB (2x8GB) Hollow White 3600MHz CL18 DDR4 Beyaz Dual Kit Ram | ITOPYA 1300TL.
Islemci.
https://www.pttavm.com/amd-ryzen-5-7500f-am5-3-7-ghz-32-mb-65-w-tray-kutusuz-fansiz-islemci-p-678351321?srsltid=AfmBOoq_HmlAqSnWL6nJi7ymmTxsJpr89Y-0ZEcs8KzkFmuCYuIyUKc2EFQ&gRefinements=SORT_BY%3AFiyat%3A%20düşükten%20yükseğe 6000TL
Kasa.
https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_rampage-gyra-v1-mesh-650w-80-plus-bronze-112cm216cm-rainbow-oyuncu-kasasi-beyaz-1243508.html 3000 TL.
Ekran karti.
https://www.vatanbilgisayar.com/msi-geforce-rtx-4060-ventus-2x-black-8g-oc-gddr6-128-bit-ekran-karti.html?gad_source=4&gbraid=0AAAAAD1jfPhMCTO6z_cDB1GHnekaG0b5T&gclid=Cj0KCQiA_Yq-BhC9ARIsAA6fbAi5YYpMuR7QF2GE9347unJv8TmI-Ry2--C7ZHFBOb6iG_Tl7dBuzKYaAtFoEALw_wcB 13700TL
Sogutucu.
https://www.sinerji.gen.tr/deepcool-le500-marrs-led-240mm-intel-1700p1851p-amd-uyumlu-sivi-sogutucu-p-44015?srsltid=AfmBOorjXflvzojlTxYy0lK4HppnpnVURAxGOqVgJXeSmUvz_GxXbitTreg 2000TL
Bunlar birbirleriyle uyumlu mu? Cok teşekkürler.
R5 5600 işlemci daha iyi olur eğer ki DDR4'ten 3600MHz bir RAM alabilirsiniz 16 GB RDR gibi oyunları orta grafiklerde oynatır kasa konusunda gerçekten güzel tercih yapmışsınız
Anakart olarak ASUS'dan B450M K anakartını öneririm eğer ki DDR5 taraftarıysanız başka ürünlerde önerebilirim
Yanitlariniz icin cok tesekkur ederim cok sag olun. 7500F daha guclu degil mi?RAM'ler DDR4 sistem uyumsuz. Ve sırf kasa beyaz olsun diye Rampage gibi rezil bir marka almaya gerek yok.
Üzerinde özelleştirme yapabilirsin istersen.IronStorm 5A - 4060 - Game Garaj
IronStorm 5A - 4060, Son nesil AMD işlemci seçenekeleri ve NVIDIA GeForce RTX 4060 ekran kartı seçeneklerine sahip, DDR5 Ram seçenekleri ile IronStorm 5A - 4060 hazır sistem oyuncu bilgisayar en iyi fiyat ve taksit seçenekleriyle GameGaraj'da !www.gamegaraj.com
Yanitlariniz icin cok teşekkür ederim cok sag olun. 7500F daha guclu degil mi?
5600 icin sordum.Hangi işlemciye göre hocam.
5600 icin sordum.
Tskler yanitiniz icin.