Yetiyor kardeşim benim. 4060 Ti 2K'da yerle bir olur. 1080P'de kullanıma uygun bu kart. Zaten fg var. VRAM kullanımı düşüyor. Ve her oyunu da Ultra açamaz bu kart. Canavar değil. Bütçesine göre canavar. Ayar kısacaksın zaten. Ve ekran kartlarının ömrü zaten maksimum 5 yıl. 3-4 yıl sonra sorun çekse ne yazar?
6800 hiçbir şekilde 7700XT ve 4060 Ti ile rakip değil. Eski kart. 7700XT de 4060 Ti da yok eder bunu. Ve zaten önerdiğin sistemin edeceği yok. 30k bütçeye AM5 soket sistem alınıyorken 5600 almak büyük hata. Ek olarak attığın sistemde 4070 filan olsa bir şey demem ama 7700XT var. Para israfı resmen.
3060 2K kullanıyorum gayet güzel bir performansı var 4060 Ti 2K da büyük bir rahatlıkla kullanılır. Yorumlarınız çok yanlış kesinlikle katılmıyorum. 7700XT'ye para israfı deyip 4060 Ti 8 GB önermeniz başlı başına komedi. Maalesef katılamıyorum.
Sistemin yalnizca ekran kartına bakmak hata bir kere. 7500F, 5600'ü uce katlıyor ve soket ömru açısından sonraki gelecek seriler icin artısı var.
Kartların aralarindaki performans farkindan haberdarim, o sistem de AM5/DDR5 olsa onu, en iyisini onermez miyim zaten?
Bu arada 6800 nereden çıktı onu da anlamadım, konumuz olan iki kartinda rakibi olamaz kendisi.
Biraz daha uyguna aynı sitede vardı attım sanmışım atmamışım. Sistem çok yüksek ihtimalle oyun amaçlı kullanılacağı için ekran kartı, bir işlemcinin diğer işlemciyi 3'e katlamasından daha önemli. Maalesef katılmıyorum görüşlerinize.
Son düzenleme: