30 bin TL'ye sistem önerisi

qwl1

Femtopat
Daha fazla  
AMD R5 7500F - RX7600 - A620M DDR5 - 500GB M.2 SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da arkadaşım şu sistemi almayı düşünüyor.

XPG 16 GB (1x16 GB) Lancer Blade siyah DDR5 6000MHz CL34 1.35v PC RAM. Adata 1TB Legend 850 Lite NVMe M.2 SSD (okuma 5000 MB / yazma 3200 MB) RAM'i ve SSD'yi bu modellerle değiştircek. Onun dışında başka sistem tavsiyelerine açık. Alışverişi Vatan ya da İtopya'dan yapacak. Sistemin eksiklerini belirtirseniz iyi olur. Bütçesi ise 30 bin ve bir tık üzerinde. Ayrıyeten de soğutucu olarak Thermalright Peerless Assassin alacak. Monitör olarak ASUS TUF Gaming VG249Q3A modelini tercih edecek. İyi günler, iyi sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:
9060XT sistem aradım fakat 30k bütçede sadece 8 GB VRAM'li olanını bulabildim. Eğer 16 GB VRAM'li olanı uyguna bulabilirsen alınabilir.
+300TL vererek istersen işlemciyi 13400F yapabilirsin.

Hocam attığınız sistem güzel fakat arkadaşımın güven sorunu var internetten sipariş vermek istemiyor o yüzden vatan ya da İtopya'dan sistemini alacak.

Mis gibi site buradan almasını tavsiye ederim vatan da şu an yok gibi iyi.

Kendim toplasam bende gamingen TR'den alırım fakat arkadaşımın çok güven sorunu var. Bazı forumlarda ve internet üzerinden gamingen TR hakkında şikayetler görmüş iade süreci, iletişim vs olsun. O yüzden güvenmiyor.

Beğendiği sistem iş yapmaz mı?
600W bu sistem için düşük değil mi?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı