30 bin TL'ye sistem önerisi

Cmoon

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle merhaba, cidden yardıma ihtiyacım var. Ne alabilirim, çok anlamıyorum. Bütçemle rezil olmak istemiyorum. İnternetten değil, Vatan gibi yerlerden güzel bir sistem önerisi yaparsanız çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
PC de olsam hazır sistem atabilirdim ama telefondayım. Bu fiyatlara 7700 XT bulunur. Butceni biraz arttırırsan 9060 XT bulunabilir. PC alırken DDR5 olmasına dikkat et.

Hocam internette hızlı bir göz gezdirdim bu fiyata en iyi RTX 5060'lı sistemler var.

PC de olsam hazır sistem atabilirdim ama telefondayım. Bu fiyatlara 7700 XT bulunur. Butceni biraz arttırırsan 9060 XT bulunabilir. PC alırken DDR5 olmasına dikkat et.

Var hocam 29.000'ye 9060 XT

Ama yeni fark ettim DDR4.

DDR4 bir sistem bence alınmaz. 32-33 bine DDR5 var. Ayrıca 5060 alınmaz onun yerine 7700 XT veya 9060 XT tercih edilmeli.

Hocam önerir misiniz, ne kadar uzun ömürlü olur? AAA oyunlar oynayacağım bazen karşılayabilir mi, ne diyorsunuz?

DDR4 bir sistem bence alınmaz. 32-33 bine DDR5 var. Ayrıca 5060 alınmaz onun yerine 7700 XT veya 9060 XT tercih edilmeli.
hocam AAA oyunlarda sorun çıkartmasın akıcı oynayayım ve uzun ömürlü olması benim için yeterli

Hocam önerir misiniz, ne kadar uzun ömürlü olur? AAA oyunlar oynayacağım bazen karşılayabilir mi, ne diyorsunuz?
Butceni arttirirsan 9060 xt al. Gayet yeterli olacaktır.

Hocam biliyorum yanlış atmışım DDR4'dü sadece göstermek için 9060 XT olduğunu, bence de tercih edilmezde 5060 o zaman sadece öyle sistemler gördüğüm için öyle attım kusura bakmayın

Hocam bütçeniz ne kadar olur maksimum ona göre verelim.

Elle topla 9060XT hazır sistemlerin 3 büyük eksiği var 1 pahalı olmaları 2 düşük seviye anakart ve RAM 3 kasa ve PSU 2lisi çöp.

Montaj bilgim yok ve hemen hızlı toplamak istiyorum hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…