30 bin TL'ye sistem önerisi

Gerçekten çok soru sordumda almışken en iyisini almak için Gaming genden 7500F likasamı alayım yoksa buradan 12400FLI mi alayım.

Sorun yok yani simdi 7500F daha iyi ama onu alırsan 4060 olacak diğerini alırsan 5060 olacak oynıcan oyunlarıda düşünürsek bence DLSS açmana gerek kalmaz o yüzden 7500F alabilirsin gibi bence.

Sorun yok yani simdi 7500F daha iyi ama onu alırsan 4060 olacak diğerini alırsan 5060 olacak oynıcan oyunları da düşünürsek bence DLSS açmana gerek kalmaz o yüzden 7500F alabilirsin gibi bence.

O zaman Murat Gamsız'ı alıp sadece soğutucu Endorfy Dera 5 ARGB 120mm 4 ısı borulu Intel-AMD uyumlu hava soğutucu (EY3a007) bunu alıp bitiriyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
O zaman Murat gamsızı alıp sadece soğutucu.

endorfy fera 5 ARGB 120mm 4 ısı borulu Intel-AMD uyumlu hava soğutucu (EY3a007) bunu alıp​

bitiriyorum​

Sen bilirsin istersen başka bir konu aç başka şeyler sor bak incele çünkü bir kere alıyorsun güzel sana sorun çıkarmayacak bir şey olsun.

Sen bilirsin istersen başka bir konu aç başka şeyler sor bak incele çünkü bir kere alıyorsun güzel sana sorun çıkarmayacak bir şey olsun.
40 değerlendirme var, memnunlar.

O zaman Murat gamsızı alıp sadece soğutucu.

endorfy fera 5 ARGB 120mm 4 ısı borulu Intel-AMD uyumlu hava soğutucu (EY3a007) bunu alıp​

bitiriyorum​

Almaya karar verdiysen. Hayırlı olsun başka sorun yoksada ben kaçar iyi geceler iyi kullanmalar.

Ve ayrıyeten bir soru sormak istiyorum Gaming.gen güvenilir mi?

Ve ayrıyeten bir soru sormak istiyorum Gaming gen güvenilir mi?

Kargo ile bazıları sorun yaşamış hizmetle ilgili.

Almaya karar verdiysen. Hayırlı olsun başka sorun yoksada ben kaçar iyi geceler iyi kullanmalar.

Çok teşekkürler, iyi geceler.

Bir şey diyemem hiçbir şey olmadan gelmez diye sorun yaşayanlar oluyor örnek kargoda sıkıntı müşteri hizmetleri ilgilenmiyor gibi kesin bir şey demek mümkün değil ama oradan alışveriş yapım da sorunsuz eline ulaşan birçok insan var yorumlara bakın bununla ilgili forumlarda konular var onları okuyun.

Onları da okudum. Teşekkürler, tekrardan iyi geceler.

Kargo ile bazıları sorun yaşamış hizmetle ilgili.

Çok teşekkürler iyi geceler.

Dediğim gibi olabilir her firmada yaşanabilecek seyler ama siz yine de inceleyin.

Onları da okudum teşekkürler tekrardan iyi geceler.

İyi geceler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…